Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı istifayla ilgili açıklama yaptı!

ÇORUM 31 Ocak 2022 14:43
Videoyu Aç Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı istifayla ilgili açıklama yaptı!
A
a

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, istifa dilekçesini sunan meclis üyesi Reşit Keleş'in talebinni kendisiyle görüşülerek işleme alınmadığını açıkladı...



İstifa dilekçesini verdi, ama…

Çorum Belediye Meclis üyesi Reşit Keleş’in istifa dilekçesi üzerine kendisiyle görüştüğünü, paylaşımlarına dikkat etmesi yönünde tavsiye ve uyarılarda bulunduğunu belirten Ahlatcı, karşılıklı istişarenin ardından istifa dilekçesinin işleme alınmadığını, meclis üyeliği görevine devam edeceğini kaydetti.

Ankaralı gazeteci Zihni Çakır, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’ in istifasını değerlendirdiği paylaşımda, Teşkilatlardan Sorumlu AK Parti Genel Yardımcısı Erkan Kandemir’e “Çorum’a el atın” dedi.Çorum’da zorla istifa skandalı” başlığı ile paylaşım yapan Zihni Çakır, Reşit Keleş'in istifasının "zorla" alınmasına sebep olan olayla ilgili "adli mercilere yansımış" konuda her ne kadar "şikayeti geri çekme" söz konusu olsa da o izleri ulaşmak UYAP a bakar... Sn. @erkankandemir Çorum'a el atın lütfen!” sözleriyle Çorum’da yaşanan istifanın sebeplerinin araştırılması yönünde çağrıda bulundu.  Çorum’da bir şeylerin üzerinin örtülmeye çalışıldığını iddia eden Zihni Çakır, paylaşımında AK Parti Çorum Teşkilatı ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’yı da etiketleyip, “Konu ortaya çıkarsa hepiniz yanarsınız” uyarısında bulundu.


Çorum hakimiyet gazetesi



.


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam