“Gençlerle Başbaşa” konferansı Turgut Özal'da yapıldı

Spor 5 Ağustos 2015 18:28
Videoyu Aç  “Gençlerle Başbaşa” konferansı Turgut Özal'da yapıldı
A
a

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarına katılan gençler “Gençlerle Başbaşa” konferansı ile bir araya geldi. Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansı Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin verdi. Konferansı Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve Belediyespor antrenörleri de izledi.

    ÇORUM BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ SPOR OKULLARINA KATILAN GENÇLER

gençlerle başbaşa konferansıl (8)

 


Gençlere ahlaklı sporcu olmanın öneminden bahseden Hüseyin Şahin, iyi bir sporcunun aynı zamanda ahlaklı da olması gerektiğini, sporun bireysel gelişimin yanı sıra ruhsal gelişime önemli katkılar sağladığını söyledi.

Gençlere, geçmişte omuzlarda taşınmış bir sürü sporcunun bugün ahlaki yönden sıkıntılar çektiği için bataklıkta bir hayat sürdüğünü hatırlatan Hüseyin Şahin, “Sizler daha hayatın başındasınız ve her biriniz birer spor branşı ile uğraşıyorsunuz. Bu elbette çok güzel ama iş burada bitmiyor. Ahlaklı bir sporcu olmak için manevi değerlere sıkı sıkıya bağlı olmanız gerekiyor. Bunu da ancak Kur-an’ı öğrenerek yapabilirsiniz.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da yaptığı konuşmada sporun bireylerin gelişimi üzerindeki etkilerinden ve gerekliliğinden bahsetti. Candan, sporun sağlıklı ve güvenli ortamda yapılmasının çok önemli olduğunu belirterek Çorum Belediyesi’nin bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştığını, spor için uygun alanlar oluşturduğunu ifade etti. Turhan Candan, “Siz gençler de spor yaparak bedenen iyi bir gelişim sağlıyorsunuz. Fakat bugünkü şartlarda ruh sağlığınızı olumsuz etkileyecek bir sürü unsur var. Sizler bu olumsuzluklardan etkilenmemek için ahlak kurallarını iyi anlayıp benimsemeli ve ahlaklı birer sporcu olmak için gayret göstermelisiniz.” dedi.

Konferans sonunda Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Hüseyin Şahin’e plaket takdim etti.

gençlerle başbaşa konferansıl (3)

gençlerle başbaşa konferansıl (7)

gençlerle başbaşa konferansıl (6)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam