İLK PROVA TATSIZ TUZSUZ GEÇTİ

Spor 1 Ağustos 2015 09:51
Videoyu Aç İLK PROVA TATSIZ TUZSUZ GEÇTİ
A
a

Çorum Belediyespor bu sezon öncesi çalışmalarında ilk hazırlık maçında Düzcespor’a ikinci yarıda yediği tek golle 1-0 mağlup oldu.

Çorum Belediyespor’un Kızılcahamam’daki sezon başı hazırlık kampına götürülen altı genç isim gelenekten kurtulamadı.

Gençler geleneği bozmadı 

Her iki yarıda farklı onbirlerle çıkan Çorum Belediyespor son bölümde kampa götürülen genç isimlerede forma şansı verdi. Maçın ilk yarısında rakibi önünde üstün bir futbol ortaya koyan Belediyespor son vuruşlarda başarılı olamayınca gol bulamadı.
 
İkinci yarıda ise bu kez kontrolü eline geçiren Düzcespor oldu ve bu devrede topa daha çok sahip olan ve pozisyon bulan takım oldu. Belediyespor ise ikinci yarıda beklenen futbolunu ortaya koyamadı. Maçın 75. dakikasında yediği golle rakibine 1-0 yenilen Belediyespor ilk yarı orta ikinci yarıda ise kötü bir prova yaptı.
 
MAÇTAN DAKİKALAR:
5. dakikada orta sahadan Turgay’ın savunma arkasına sol kanattan hareketlenen Kudret’in önüne gönderdi. Bu futbolcu topla ceza sahasına girdiği anda ortaya çıkardığı topa müsait durumda Emrah dokunamadı ve kırmızı siyahlı takım mutlak bir golden kurtuldu.
8. dakikada sol kanattan Kudret’in ceza sahasına yaptığı ortada Emrah kafa ile penaltı noktasına indirdiği topla Turgay buluştu rakibinden kurtulduğu anda vurmakta gecikince savunma araya girerek mutlak tehlikeyi önledi.
13. dakikada sağ kanattan Emrah topla hareketlendi Gökhan boşa çıktı bu futbolcu atılan topu penaltı noktası üzerinde gelen Turgay’a çıkardı tecrübeli futbolcunun vuruşunda top kaleci İbrahim’de kaldı.
38. dakikada Turgay’ın savunma arkasına attığı topla Kudret hareketlendi yerden penaltı noktası üzerine çıkardığı topla Gökhan buluştu rakibinden kurtuldu ve köşeye sert gönderdi savunmanın sırtını çarpan top oyun alanına döndü ve Düzcespor savunması uzaklaştırdı.
İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.
60. dakikada savunma arkasına atlan topla Enver hareketlendi ortaya çıkardığı ön direkte  Fatih rakibinden önce hamle yaparak topa sahip oldu.
75. dakikada Düzcespor golü geldi. Sol kanattan çıkarken Eray’ın kaptırdığı topla Mehmet hareketlendi  ceza sahasına girdi kaleci Fatih ile karşı karşıya kaldığı anda ortada boş durumdaki arkadaşi Murat Aydın’a aktardı oda topu boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Kalan bölümde de Düzcespor üstün futbol oynadı ancak başka gol olmayınca Çorum Belediyespor ilk hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrıldı.


Çorum Belediyespor’un Kızılcahamam’daki sezon başı hazırlık kampına götürülen altı genç isim gelenekten kurtulamadı. Kampa katılan gençleri saçını kesme geleneğini kaleci Utku altı ismin saçını keserek sürdürdü.
 
Kırmızı Siyahlı takımla sezon başı kampına götürüleceği açıklanan isimler Onur Tekin, Şakir Çınar, İsmail Savaş ve Murat Akar’a ilave olarak son anda Kadir Taş ve Eyüp Çınar’da eklendi. Altı genç futbolcu kampta Teknik Heyetin gözünü girmek için ter döküyorlar. Gençler dünki maçta belli süreler forma giydiler. İlginç saç sitilleriyle büyük ilgi gördüler.

 

Kaynak : Çorum Hakimiyet Gazetesi /spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam