Çorum Belediyepor’un Olağanüstü Genel Kurula Hazır

Spor 15 Aralık 2015 20:19
Videoyu Aç Çorum Belediyepor’un Olağanüstü Genel Kurula Hazır
BEŞİKTAŞ 2 FENERBAHÇE 2
A
a

Vİdeo Spor İzle... Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çorum Belediyepor’da Genel kurulun ilk toplantısı 17 Aralık Perşembe günü yapılacak. Mevcut Başkan Zeki Gül kongreye tek aday olarak katılacak…

Çorum Belediyepor’un Olağanüstü Genel Kurulu, 17 Aralık’ta Turgut Özal İş Merkezi konferans salonunda yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci toplantı 24 Aralık günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek. Genel kurul maddeleri ise şöyle: Açılış ve yoklama. Divan heyetinin oluşturulması. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması. Faaliyet raporunun okunup ibrası. Kesin hesap bilançosunun okunup ibrası. Denetim Kurulu raporunun okunup ibrası. Tahmini bütçenin okunup ibrası. Yeni yönetim ve denetim kurulunun seçilmesi. Dilek ve temenniler. Kapanış.

 
zeki_gul




























 

                                ÇORUM BELEDİYE SPOR BAŞKANI ZEKİ GÜL TEK ADAY

Kongre öncesi spor çevrelerinde Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün yeniden başkanlık görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim Kurulunda ise bazı değişikliklere gidileceği ifade ediliyor. Bazı yöneticiler yeni yönetimde görev almayacak, listeye bazı yeni isimler katılacak.


MUSTAFA KÖSE TÜM ISRARLARA RAĞMEN GÖREVİ KABUL ETMEDİ

Bu arada, Çorum Belediyespor’da başkanlık görevine getirilmesi düşünülen Çorum AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı ve Çorumspor eski Yöneticisi Mustafa Köse’nin bu görevi kabul etmesi için hatırı sayılır kişilerin ısrarına rağmen kabul etmediği öğrenildi. Mustafa Köse  Ticari işlerine daha fazla zaman ayırmak adına böyle bir görevi üstlenmek istemediği dile getirildi.

BEŞİKTAŞ 2 FENERBAHÇE 2
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam