Vali Zülkif Dağlı "Çorum'un İlçeleriyle birlikte huzur ve güvenli hale gelecek"

ÇORUM 6 Eylül 2023 19:04
Videoyu Aç Vali Zülkif Dağlı "Çorum'un İlçeleriyle birlikte huzur ve güvenli hale gelecek"
A
a

Sondakika Asayişhaber: Jandarma Bölgesi Asayiş Toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda gerçekleştirildi.


 

Çorum ve İlçelerde  Jandarma sorumluluk bölgesindeki genel güvenlik ile asayişi etkileyen konular, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususların değerlendirildiği toplantıda, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya, İl Jandarma Komutan Yardımcısı ve İlçe Jandarma Komutanları yer aldı.

Toplantıda; il merkezinde Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen kararlı çalışmaların aynı şekilde Jandarma tarafından da kendi sorumluluk alanlarında yürütüleceğini açıklayan Çorum Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, şehrin huzur ve güvenliği için yapılan çalışmaların sadece şehir merkezi ile sınırlı kalmayacağını, tüm ilçe ve köyleri de kapsayacak şekilde Çorum’un tamamında vatandaşların huzur ve güvenliği için emniyet ve jandarma birimlerinin gece-gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.



Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam