Şehrin Merkezinde Bıçaklanan Kadın Mağazaya Sığındı!

ÇORUM 28 Eylül 2023 14:35
Videoyu Aç Şehrin Merkezinde Bıçaklanan Kadın Mağazaya Sığındı!
Erdoğan 2024 öğretmen atamalarını açıkladı
A
a

Sondakika haber:Çorum'da bugün öğle saatlerinde Çorum'un en işlek caddesi olan Gazi caddesinde bir Erkek, bir Kadınla karşılıklı tartıştı ve Erkek kadını ekmek bıcağı ile bıçakladı. Yaralı kadın kendini ünlü alış veriş merkezi LCWaikiki mağazasın içine kaçmakta buldu. Kaçan 48 yaşlarındaki şüpheli kaçmaya çalıştı. Ancak kaçan şahsı emniyet güçleri yakaladı...


 

Yaralı kadın caddede bir mağazaya alınarak tedavi altına alındı.44 Yaşındaki yaralı Z.G. isimli kadın daha sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Araştırma Hastanesine kaldırılırken, durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı  öğrenildi.Çorum Asayiş ve olay yeri inceleme olaydan sonra kaçan şüpheli 48 yaşındaki AD. kısa sürede yakaladı. Olay yeri inceleme   LCWaikiki mağazasını içinde bulunan güvenlik kameralarını incelemek için mağazayı bir saatliğine geçici olarak kapattı...
 



Detaylar az sonra....
BIÇAKLANAN KADIN
YAŞAMIMI YİTİRDİ!..

#Sondakika: Eski eşi.48 yaşındaki (A.D) tarafından bıcaklanan 44.yaşınndaki kadın (Z.G.) Hitit Üniversitesi Érol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği ifade edildi.


Çorum'un en işlek caddelerinden biri olan Gazi Caddesi üzerinde eski eşi tarafından bıçaklanan kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.İsminin Z.G. olduğu öğrenilen 44 yaşındaki talihsiz kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan müdahaleler sonucu yaşamını yitirdi.

Eski eşini defalarca bıçakla yaralayan şüpheli şahıs ise olay yerine yakın bir mesafede vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.Olay, Gazi Caddesi’nde öğle saatlerinde yaşandı. Caddede bir binanın girişinde eski eşini gören Arif D. (48) yanına giderek üzerinde taşıdığı bıçakla boşandığı eşi Z. G.’yi (44) vücudunun çeşitli yerlerinden defalarda bıçakladı.



 



Ağır yaralanan kadın caddede bulunan bir mağazaya sığındı. Kaçan Arif D. ise vatandaşlarca yakalanarak polise teslim edildi. Talihsiz kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz kadının yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Erdoğan 2024 öğretmen atamalarını açıkladı
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam