Özhaseki Mansur Yavaş TV tartışması yapacak mı?

Politika 11 Mart 2019 14:02
Videoyu Aç Özhaseki  Mansur Yavaş TV tartışması yapacak mı?
A
a

Ankara'da yerel seçim için Mehmet Özhaseki'nin ve Mansur Yavaş'ın bir televizyon programına çıkarak tartışma olasılıkları devam ediyor. Son açıklama Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki'den geldi...

31 Mart yerel seçimlerine 20 gün kalırken, Ankara için seçim tartışmasının televizyon kanalında taşınması olasılığı hala daha devam ediyor.

AK Parti'nin Cumhur İttifakı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Özhaseki'ye ‘Mllet İttifakı kapsamında CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş ile bir televizyon programına çıkıp çıkmayacağı sorusu yöneltildi. Özhaseki, ‘'Erdoğan izin verirse, tartışmak isterim'' cevabını vermişti.

''BİZ İZİN ALMADAN ÇIKARIZ''

Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş ise Özhaseki'nin ‘'izin verirse'' yanıtına cevap olarak, ‘'Bir gerçekleşsin biz ona göre cevabımızı veririz. ‘İzin alırsa' diyor. Gitsin izin alsın demem. Biz ise izin almadan çıkarız'' şeklinde cevap vermişti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, konu ile ilgili Mehmet Özhaseki, izin almaktan bahsetmesinin nedeni olarak partinin kararı ile 10 yıldır tartışma programlarına çıkmamasının olduğunu ifade etti.

Mehmet Özhaseki, Mansur Bey ile projeleri ve Ankara'yı konuşmak istediğini ve bunun için partiye müracaat edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam