İYİ Parti'den Şartlı Dönüş Sinyali

Politika 6 Mart 2023 14:14
Videoyu Aç İYİ Parti'den Şartlı Dönüş Sinyali
A
a

Sondakika haber: Formül İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olması şeklinde bulunmuş gibi görünüyor. Her dakika değişen işlerde şu an durum bu.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu veya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığının kabulü halinde masaya 'gurur yapmadan geri döneceğini'


 

  • İyi Parti Genel Merkezi önünde hareketli anlar yaşanıyor. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Meral Akşener'i ziyaret için genel merkeze gitti.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu veya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığının kabulü halinde masaya 'gurur yapmadan geri döneceğini' açıkladı.

Millet İttifakı'nın bugün yapacağı duyuru öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den dikkat çeken bir açıklama geldi.Akşener, adaylık için taleplerinin kabul görmesi durumunda masaya dönebileceğini söyledi.Habertürk'e konuşan Akşener "Eğer masa ya da Kemal Bey benim değil, milletin dediğini kabul ederse hiç gurur yapmadan masaya geri dönerim" dedi.İYİ Parti lideri, adaylık çağrısı yaptığı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş içinse "Yapılan anketlerde bu iki ismin karşılığı benden de Kemal Bey'den de çok yüksek" diye konuştu.

30492844


 

6'lı masadan 'notere dönüştü' cümleleriyle kalkan Meral Akşener, ittifaka geri döndü. Akşener, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne giriş yaptı.

Siyasi gündemde nefesler tutuldu. İyi Parti Lideri Meral Akşener, "Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz" "Noter masasına dönüştü" ifadeleriyle 6'lı masadan kalktı.

Millet İttifakı'nın geriye kalan 5 üyesi bugün yeniden toplanma kararı aldı. Toplantı öncesinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, arabuluculuk görevini üstlenerek Meral Akşener'i ziyaret etti . Ziyaretin sonrasında gözler Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamlesine çevrildi. Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin sonrasında masaya dönmeye ikna edilen Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne giriş yaptı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam