Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli deprem bölgesine gidiyor

Politika 20 Şubat 2023 12:31
Videoyu Aç Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli deprem bölgesine gidiyor
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli bugün Hatay'a giderek incelemelerde bulunacak. Erdoğan deprem bölgesine ilk ziyaretini 8 Şubat'ta Hatay'a yapmıştı. Bahçeli de “Mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim” demişti...

KABULDE KARARLAŞTIRILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün Hatay'da olacak. Yeni Şafak'ın haberine göre, iki lider deprem bölgesi Hatay'da incelemelerde bulunacak. Depremzedelerle bir araya gelecek olan iki lider, asrın felaketi sonrası çalışmaları yerinde inceleyecek. En son 16 Şubat'ta bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli bölgeye yapacakları ziyaretin detaylarını bu görüşmede ele aldı.

Edinilen bilgiye göre, iki lider Hatay ziyaretini bu görüşme çerçevesinde belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine ilk ziyaretini 8 Şubat'ta Hatay'a yapmıştı.

Cumhurbaşkanı, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Adıyaman Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Adana ve Hatay'ı ziyaret etmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, partisinin grup toplantısında deprem bölgesine gideceğini ifade etmişti.

Depremin ilk gününden beri gelişmeleri anbean takip ettiğinin altını çizen Bahçeli, "Başkaları gibi şov peşinde değiliz. İstismar yarışında değiliz. Mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim" demişti.

Öte yandan Bulgaristan, Malta ve Arnavutluk liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye telefonu açtı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam