Erdoğan Provokasyonla olay çıkarıyorlar

Politika 8 Mayıs 2023 18:31
Videoyu Aç Erdoğan Provokasyonla olay çıkarıyorlar
A
a

Erdoğan, seçim mesajlarına devam ederken muhalefete de eleştirilerini sürdürdü. "Provokasyonla olay çıkarıyorlar." diye konuşan Erdoğan, "Olay çıkartıp şehrimizi karalamaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Edirne, ülkesinin bütünlüğüne milletinin birliğine ve istiklaline göz dikenleri asla affetmez. CHP miting yapıyor. Meydanı dolduran bölücü sempatizanlar dişe diş kana kan diye slogan atıyor.

Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler CHP'nin reklam ajansı gibi çalışıyor. Bütün bunlara CHP yönetiminden, koalisyonun diğer ortaklarından tepki gelmiyor. Yabancı medyaya dönüp, bizim seçimimizden size ne diyemiyorlar.

"SENİN GİBİLERE BU TEFECİLER PARA VERMEZ"

Kimine bakanlık sözü vermişler, kimine cezaevlerini boşaltma sözü vermişler. Terörist başını, Selo'yu dışarı çıkaracaklarmış. Erdoğan cumhurbaşkanlığına devam ettikçe, hakkı, hukuku biz size bırakmayız. Kamudan atılanları geri alma sözü vermiş Bay Bay Kemal. Kimine ekonomimizi tefecilere teslim etme sözü vermişler. Senin gibilere bu tefeciler para vermez.

Bize ve Cumhur İttifakı'na kimlerin saldırdığına baktığımızda tablo tüm açıklığıyla ortaya çıkıyor. Az önce Kırklareli'ndeydik. 20 bin kişi vardı. Şu anda Edirne'de karşımda 25 bin kişi var. 

Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Teknolojik imkanların böyleisne geliştiği dönemde bu numaralar bayatladı.

İMAMOĞLU'NUN ERZURUM MİTİNGİ

Kendi provokasyonlarıyla olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Milleti tahrik ederek, buna güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete şimdiden kılıf arıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler. Sizlerden 14 Mayıs'ta sandıklara iyi sahip çıkmanızı istiyorum. Dik duruyoruz dikleşmiyoruz.14 Mayıs'ta yola devam edeceğiz. 

Önümüze çıkartılan nice engellere, tuzaklara rağmen yürüttük. Milli iradenin bileğini bükemeyinve ekonomik tuzakları ortaya koydular. Salgından savaşa kadar küresel krizle de buluştuk. Dimdik ayakta durmayı başardık. Türkiye'nin asırlık sorunlarını nasıl biz çözüme kavuşturduysak bu sorunların üstesinden de yine biz geleceğiz.

"MİLLETİN REFAHINA HARCAYACAĞIZ"

Biz yaptığımız yollarla, tünellerle, havalimanlarıyla bu özlemleri giderdik. Terörü bitirir bitirmez petrolü bulduk, kullanmaya başladık. Türkiye 21 yıldır kazancı altyapı yatırımlarına harcadı. Bundan sonra elde edilecek katma değeri milletin refahına harcayacağız.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam