Otomobil Yüksekokulun Bahçesine Uçtu

ÇORUM 30 Ekim 2021 09:02
Videoyu Aç Otomobil Yüksekokulun Bahçesine Uçtu
A
a

Kaza, Gazi Caddesi Meslek Yüksek Okulu (ÇMYO) önünde meydana geldi.Çorum’da bir otomobille çarpışarak kontrolden çıkan otomobil, yüksekokulun bahçesine uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı...


Edinilen bilgilere göre, Enes K. yönetimindeki 19 UH 302 plakalı otomobil, Gazi Caddesi’nden Fatih Caddesi’ne dönüş yaptığı sırada Samsun istikametinden gelen Oğuzhan V. yönetimindeki 19 UC 600 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan Enes K. yönetimindeki otomobil, İl Jandarma Komutanlığı karşısındaki Meslek Yüksek Okulu’nun demir korkuluklarını yıktıktan sonra yaklaşık 4 metre yükseklikten okulun bahçesine düştü.

MYO’daki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra sağlık görevlileri sevk edildi. Araç içerisinden çıkarılan sürücü ve 2 arkadaşı kazayı sıyrıklarla atlattı. Kazanın ardından otomobil sürücü ile yanında bulunan 2 kişi sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



#Çorum
#hitittvnet
#HititWebTv
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam