Nesrin Çaylı,7. Kitap ve Kültür Günleri Kapsamında söyleşi ve imza günü için Çorum’da

Kültür Sanat 15 Mayıs 2017 18:45
Videoyu Aç Nesrin Çaylı,7. Kitap ve Kültür Günleri Kapsamında söyleşi ve imza günü için Çorum’da
A
a

Öğrencilerin şair-yazar Nesrin Çaylı’nın şiirlerini okuması ile başlayan programda öğrencilere hitap eden Nesrin Çaylı, çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çaylı yaptığı konuşmada “Sürü gibi yaşamak yerine, Allah’ın bize bahşettiği nimetleri bilerek şahsi olarak yaşamayı öğrenmeliyiz.Çaylı “Sürü gibi yaşamak yerine, Allah’ın bize bahşettiği nimetleri bilerek şahsi olarak yaşamayı öğ


 

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Kitap ve Kültür günleri kapsamında Çorum’a gelen şair-yazar Nesrin Çaylı, Atatürk Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Atatürk Lisesi’ndeki söyleşiye okul müdürü Halit Güneş, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Nuran Hakyemez, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin şair-yazar Nesrin Çaylı’nın şiirlerini okuması ile başlayan programda öğrencilere hitap eden Nesrin Çaylı, çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çaylı yaptığı konuşmada “Sürü gibi yaşamak yerine, Allah’ın bize bahşettiği nimetleri bilerek şahsi olarak yaşamayı öğrenmeliyiz. Herkes çok özel olduğu için parmak izine yakışan şekilde yaşamalıyız. Bir maden nasıl ki işlenmediği sürece ekonomik olarak hayatımıza girmiyorsa insanda işlenmediği zaman aynıdır. En güzel sanat eseri sizlersiniz. Kendinize bahşedilmiş nimetleri fark edin. Çevrenizi, dilinizi ve dininizi öğrenin. Diliniz yoksa sevdanız, davanız, inancınız olmayacaktır. Dilinizi keşfedin çünkü çok güzel bir dile sahibiz. Dil sevda istiyor. Dile ehemmiyet vermezseniz bize küser. Neye inanıyorsanız onu keşfedin. Çiçeklerin isimlerini öğrenin size çok şey öğretecektir” diye konuştu.

Çorum Belediyesi 7. Kitap ve Kültür Günleri Kapsamında söyleşi ve imza günü için Çorum’a gelen Nesrin Çaylı, daha sonar kitap fuarında kitaplarını imzaladı.

İmza gününe Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve kitapseverler katıldı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam