“DESTAN 1915″ ÇORUM’DA SAHNELENECEK

Kültür Sanat 20 Mart 2015 17:53
Videoyu Aç “DESTAN 1915″ ÇORUM’DA SAHNELENECEK
A
a

Çorum Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Belediye, etkinlikler kapsamında 22 Mart Pazar günü “Destan 1915″ adlı tiyatro gösterisini Çorum halkıyla buluşturacak…



Feyz-i Âlem tiyatro grubu tarafından sahnelenecek olan gösterisi Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak. Yönetmenliğini aynı zamanda oyunun yazarı da olan İshak 2. Tekgül’ün yaptığı tiyatro gösterisi Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı anısına tek perde olarak sahnelenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutladığını bu etkinlikler içerisinde “Destan 1915” adlı tiyatro oyununun da bulunduğunu söyledi. Yüzyılın son destanı olan Çanakkale Zaferi’nin özellikle gençler tarafından iyi algılanıp, yorumlanması gerektiğini belirten Gül, “Belediyemiz bu amaçla Kadın Kültür Merkezleri, Gençlik Merkezleri ve Engelli Eğitim Merkezi’nde Çanakkale konulu etkinlikler gerçekleştirdi. Şimdi de 22 Mart Pazar günü saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda “Destan 1915″ konulu bir tiyatro gösterisi sahnelenecek.” dedi. “Destan 1915″ isimli tiyatro gösterisinin özellikle gençler tarafından izlenmesi gerektiğine dikkat çeken Gül, tüm Çorumluları tiyatroda buluşmaya davet etti.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam