TİYATRO GÜNÜ SKEÇLERLE KUTLANDI

Kültür Sanat 30 Mart 2016 08:53
Videoyu Aç TİYATRO GÜNÜ SKEÇLERLE KUTLANDI
A
a

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Buhara Kültür Merkezi’nde “Asla Yalnız Değilsin” adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Etkinliğe Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet TIĞLI, Gençlik Merkezi çalışanları ve üye gençleri de katılım sağladı. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezince düzenlenen “Asla Yalnız Değilsin” adlı oyun izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatırken oyuncular performanslarıyla göz doldurdu.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet TIĞLI da etkinlikte rol alan oyuncuları tek tek tebrik ederek, tiyatro sanatının önemine dikkat çekti. TIĞLI: “Yetenek gerektiren bu mesleği icra eden siz sanatçı arkadaşlara ve etkinliği izlemeye gelen öncelikle, üye gençlerimize ve vatandaşlara teşekkür ediyorum. Çoğu zaman yüzümüzdeki tebessümün sebebi olan bu güzide mesleğin mensuplarının, bu özel gününü de bir kez daha kutlarım.” dedi. Ayrıca Gençlik Merkezinin kapılarının tüm gençlere açık olduğunu, Gençlik Merkezi aracılığı ile projeler kapsamında gönüllü görev almak isteyen gençlerin merkezle irtibata geçebileceklerini söylediler.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam