Metropol'ün son anketinde Cumhur İttifakı'nın oy oranı!..

Asayiş haber 11 Mayıs 2021 18:49
Videoyu Aç Metropol'ün  son anketinde Cumhur İttifakı'nın oy oranı!..
A
a

MetroPOLL araştırma şirketinin nisan ayı anket sonuçları açıklandı. Şirketin kurucusu Özer Sencar, araştırma sonuçlarını Twitter hesabından paylaştı.Ancak 2023 'Seçim gecesinin büyük sürprizi Yeniden Refah olacak. AK Partide kurumları arasında ve seçmeni arasında reisi sevenler ve teşkilata kızanlar var açıktan çekişme yok ama büyük bir soğuk savaş var...

Untitled-1_23


Habertürk'te gazeteci Nagihan Alçıya, göre Her AK Parti mensubunun kabul etmesi gereken bir konu var.Artık AK Parti’nin de içi fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan haline geldi. Aynı şey AK Parti medyası için de geçerlidir dedi.

Alçı, şunları kaydetti:"Eskiden AK Partililer CHP’nin içinin fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan olmasından, dalga geçerek bahsederlerdi. CHP’lilerin birbirilerine sürekli kumpas kurmalarını birbirilerinin yüzüne gülüp arkadan bıçaklamalarını kınayarak örnek verirlerdi. Şimdi tersi oldu. Birbirilerine lakaplar takıyorlar ve sanki doğa haberiymiş görünen ama esasen karşı tarafı incitmeyi hedefleyen tuhaf sözde haberlerle atışma bile yapıyorlar. Birbirilerini sevmeyen ve birbirilerinin kötülüğünü isteyen bir parti ve medya ortamı mevcut. Bu sevgisizlik de ister istemez riyakarlığı, ikiyüzlülüğü ve güven duygusu eksik olduğu için de tedirginliği artırıyor dedi..
***********************************************************************

MetroPOLL araştırma şirketinin nisan ayı anket çalışmasında çarpıcı sonuçlar yer alırken; AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın toplam oy oranının 45,1 olduğu gözlemlendi.

MetroPOLL'ün anket çalışmasında, "Bu pazar milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?"
sorusuna kararsızlar dağıtılmadan önce seçmenin yüzde 27,1'i AK Parti, yüzde 18,3'ü CHP, yüzde 10,7'si İYİ Parti, yüzde 8,7'si MHP, yüzde 8,4'ü HDP'ye oy vereceğini açıklarken; DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisinin oranları yüzde 3'ü bile bulmadı.

Kararsızlar dağıtıldıktan sonra ise oy oranlarının 34,1'i AK Parti, yüzde 23'ü CHP, yüzde 13,5'i İYİ Parti, yüzde 11'i MHP ve yüzde 10,6'sı HDP'ye gitti.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam