Kuyumcuyu soyan yedi kişi Adliyede

ÇORUM 18 Mart 2022 17:49
Videoyu Aç Kuyumcuyu soyan yedi kişi Adliyede
Kuyumcuyu soyan yedi kişi Adliyede
A
a

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir kuyumcuyu soyan 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Kuyumcuyu soyan yedi kişi Adliyede


 

Olay, 16 Mart’ta meydana gelmişti. Sungurlu’da faaliyet gösteren kuyumcu dükkanına akşam saatlerinde gelen yüzleri maskeli 4 şahıstan 2’si pompalı tüfekle işyeri sahibini etkisiz hale getirirken, diğer 2 şahıs ise vitrinde bulunan yaklaşık 1.5-2 kilogram ağırlığında ziynet eşyası ve kasada bulunan 7-8 bin TL'yi alarak olay yerinden kaçtı.

Kuyumcunun ihbarı ile olay yerine Sungurlu ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Çorum Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri, şahısların yakalanmaları için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda soygunu yapan şahıslar ve yardım alabilecekleri diğer şahıslar tespit edilirken, ortak bir operasyon ile olayı gerçekleştirdikleri belirlenen 5 şüpheli şahıs ile olay öncesi ve sonrası birlikle hareket ettikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs saklandıkları yerde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların emniyetteki sorgulamalarında olayda kullandıktan 2 adet pompalı tüfek, 1 çift ayakkabı ve inşaat eldiveni ile 98 adet Lyrıca isimli Sentetik Ecza, para ve işyerinden gasp edilen çeşitli ebatlarda 37 adet altın bilezik ve 4 adet kol saati Sarıtepe Mezarlığında gömülü halde ele geçirilirken, şüpheliler emniyette ki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.

Kuyumcuyu soyan yedi kişi Adliyede
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam