Kongre Merkezi Çorum'a Çok yakıştı!

ÇORUM 6 Mayıs 2021 08:34
Videoyu Aç Kongre Merkezi Çorum'a Çok yakıştı!
A
a

Belediye prestijli eserler ve Kongre merkezi ile halkına yakışan şehrin sosyal ve kültürel hayatına değer katmaya devam ediyor.Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, her geçen gün artan yaşam kalitesi ve gelişmişlik endeksiyle cazibe merkezi haline gelen bedesten,Kale, arasta,Saat kulesi çevre düzenlemesi ,Kültür turizm yolu,spor alanları ile değer kazandırmaya devam ediyor.


Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumun yerine yapılacak Millet Bahçesi ve Kongre Merkezi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, sosyal medya hesabından projenin görsellerini paylaştı...


Acilen Çorum'a yakışan bir Kongre Merkezi Bekliyoruz

PROJELERİYLE AŞGIN DÖNEMİ BAŞLIYOR!..
ESKİ STADYUMUN YERİNE KONGRE MERKEZİ YAPILIYOR!..


Proje kapsamında  eski stadyumun bulunduğu 56 bin metrekarelik alana Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra Çorum’un büyük ihtiyacını karşılayacak bin kişilik kongre ve kültür merkezi düşünülüyor... 

​Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumun yerine yapılacak Millet Bahçesi ve Kongre Merkezi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, sosyal medya hesabından projenin görsellerini paylaştı.Eski stadyum yerinde güller açacak, kuşlar ötecek.Şehrimize kazandıracağımız yeni millet bahçesi ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz' diyen Aşgın; "Eski stadyum yerinde güller açacak, kuşlar ötecek." ifadelerini kullandı.

İSMİ DE ULUSAL "HİTİT KONGRE MERKEZİ"OLMALI
İşte bu sebeplerle şehrimizde büyüklü, küçüklü ulusal ve uluslararası toplantılara ev sahipliği yapmalıdır. Ayrıca şehrimizdeki tüm korolar için uygun çalışma alanları, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin rahatlıkla icra edileceği sergi salonu merkez içinde Konservatuvarının da olması gerekmektedir.

 
Çorum’a yakışır bir kültür ve kongre merkezi şart!




#Çorum
#hitittvnet




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam