Hitit Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerinden Teknik gezi

ÇORUM 29 Aralık 2018 06:14
Videoyu Aç Hitit Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerinden Teknik gezi
A
a

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programından 20 öğrencinin katılımıyla 21.12.2018 tarihinde Anitta Otel’e teknik gezi düzenlendi...


HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
TURİZM OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE YERİNDE EĞİTİM

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programından 20 öğrencinin katılımıyla 21.12.2018 tarihinde Anitta Otel’e teknik gezi düzenlendi. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerinin otel işletmesinin işleyişini yerinde görmesi otel işletmesinin bünyesinde faaliyet gösteren departmanlarla ilgili incelemelerde bulunmaları ve mesleki uygulamaları yerinde görebilmeleri için düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Ahmet Aknar, Yusuf Ormankıran, Ayhan Başçı ve Dr. Öğretim Üyeleri Ali İzzet Yılmaz ve Salih Zeki Şahin eşlik etti.

Anitta Otel Genel Müdürü Sayın Hasan Özer Gökmen tarafından karşılanan öğrenci ve öğretim elemanlarımıza otelin işleyişi ve turizm endüstrisi hakkında genel bilgi verildi. Daha sonra grup Bell Captain Ömer Şahin eşliğinde departman ziyaretlerine geçildi. Executive Chef Ahmet Özdemir tarafından mutfak departmanı hakkında derinlemesine bilgi verilmiş ve departmanın tüm alanları ziyaret edilmiştir. Yiyecek İçecek Müdürü Dursun Ünalan tarafından restoran ve barlar tanıtılmıştır. Ön Büro Müdürü Ebru Turan Avcı ve Ön Büro Şefi Arif Keşliktepe tarafından önbüro departamanın işleyişi ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verilmiştir. Teknik gezi esnasında öğrenciler turizm endüstrisi ile ilgili birebir sorular yönelterek ve uygulamalara katılarak kendilerini geliştirme fırsatı bulmuşlardır.

Programa katılan öğrenciler, programın kendileri için oldukça öğretici bir gezi olduğunu ve kariyer planlamalarında kendilerine yol gösterici olacağını bildirdi.

Teknik gezi hakkında konuşan bölüm öğretim elemanları ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık, sektörel işbirliğine dayalı teknik programların devam edeceğini belirterek, Anitta Otel Genel Müdürü Sayın Hasan Özer Gökmen ve etkinliğe katkı sağlayan tüm otel yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam