FETÖ'yü terör örgütü ilan edip savaş açan şahsım

Politika 19 Şubat 2020 13:49
Videoyu Aç FETÖ'yü terör örgütü ilan edip savaş açan şahsım
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmasına, 'FETÖ'yü terör örgütü ilan eden, ona savaş açan şahsım ve AK Parti'dir' dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun evinde 1 dolar olmasından şüphelendiğini de söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarında, başbakanlık yaptığı yıllarda Yüksek Askeri Şura toplantılarında önüne  FETÖ'cünün dosyasının gelmediğini söyledi.

Erdoğan, "Biz tanklarla, F-16'ların altındaydık sen de Bakırköy'de kahve içiyordun" dedi.

Erdoğan, "FETÖ'nün ülkede anlaşamadığı, görüşemediği tek lider var. Erbakan hocamız. Erbakan Hoca'mızdan nefret ederdi. Asla bir araya gelmediler ama Erbakan Hoca'mla olduğunu söyleyen zat, onun müritleriyle yürüyor. Onları ismen zikretmeme gerek var mı, israf olur" ifadesini kullandı.

FETÖ'ye karşı tedbirleri 2010'da almaya başladıklarını söyleyen Erdoğan, "Ecevit'in CHP'nin veya DSP'nin Başkanı olduğunu bilmeyen yoktur ve aradaki muhabbeti bilmeyen de yok. Ne zaman bu yapının eğitim, hayır konusunu aşarak devleti ele geçirmeye çalışan örgüt olduğu netleşti o zaman bizi, milletimizi ve hukuku buldu. Türkiye'de FETÖ'nün büyümesinde güçlenmesinde herkesin payı var olabilir fakat FETÖ'yü terör örgütü ilan eden ona savaş açan şahsım ve AK Parti'dir" diyerek konuştu.

Erdoğan, "Gezi olaylarını çevre hareketi olarak tanımlayanlar gafildir veya bu ülkenin milletin düşmanıdır. Hukukun her kararına saygımız vardır ama bizim milletimizin gözünde Gezi'nin önünde yer alanların hükmü değişmeyecektir" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

15 Temmuz gecesi FETÖ herkesin peşine düştü, Kılıçdaroğlu FETÖ'nün korumasına alındı. Kılıçdaroğlu biz tankların karşısındaydık, havalimanındaydık. Sen de Bakırköy'de kahve içiyordun. Evinin bir yerlerinde gizli 1 dolar olup olmadığından şüphe ediyorum.

15 Temmuz gecesi bir tek kişi FETÖ'nün özel ilgisindeydi oda Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kontrollü darbe, doğru kontrol sizdeydi başaramadınız.

FETÖ'nün şemasını  tam olarak çıkarmış olduğumuzu düşünmüyorum. Böyle karmaşık bir yapı kendi kendine doğmadı.

Bu mücadeleyi değersiz hale getirmeye çalışan herkes hükmen FETÖ'cüdür.

FETÖ'nün, 40 yıllık birikimini riske atarak 15 Temmuz darbe girişiminin sebebi bizim kararlılığımız değil mi? Tespit ettiğimiz yerde ve her durumda örgütün tepesine bindik.

Gezi olayları, askeri darbeler, terör örgütlerinin saldırıları, darbe girişimleri gibi devleti, milleti hedef alan alçak saldırıdır. Bunlar aldatılmış gençlerdir.  Gezi'yi karıştıran malum kişi içerdeydi. Bir manevrayla onu beraat ettirmeye kalktılar.

Yarın Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni hizmete açacağız. İkramlarımız yarın değil her zaman ücretsiz olacak. 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam