Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarında, başbakanlık yaptığı yıllarda Yüksek Askeri Şura toplantılarında önüne FETÖ'cünün dosyasının gelmediğini söyledi.
Erdoğan, "Biz tanklarla, F-16'ların altındaydık sen de Bakırköy'de kahve içiyordun" dedi.
Erdoğan, "FETÖ'nün ülkede anlaşamadığı, görüşemediği tek lider var. Erbakan hocamız. Erbakan Hoca'mızdan nefret ederdi. Asla bir araya gelmediler ama Erbakan Hoca'mla olduğunu söyleyen zat, onun müritleriyle yürüyor. Onları ismen zikretmeme gerek var mı, israf olur" ifadesini kullandı.
FETÖ'ye karşı tedbirleri 2010'da almaya başladıklarını söyleyen Erdoğan, "Ecevit'in CHP'nin veya DSP'nin Başkanı olduğunu bilmeyen yoktur ve aradaki muhabbeti bilmeyen de yok. Ne zaman bu yapının eğitim, hayır konusunu aşarak devleti ele geçirmeye çalışan örgüt olduğu netleşti o zaman bizi, milletimizi ve hukuku buldu. Türkiye'de FETÖ'nün büyümesinde güçlenmesinde herkesin payı var olabilir fakat FETÖ'yü terör örgütü ilan eden ona savaş açan şahsım ve AK Parti'dir" diyerek konuştu.
Erdoğan, "Gezi olaylarını çevre hareketi olarak tanımlayanlar gafildir veya bu ülkenin milletin düşmanıdır. Hukukun her kararına saygımız vardır ama bizim milletimizin gözünde Gezi'nin önünde yer alanların hükmü değişmeyecektir" dedi.
Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
15 Temmuz gecesi FETÖ herkesin peşine düştü, Kılıçdaroğlu FETÖ'nün korumasına alındı. Kılıçdaroğlu biz tankların karşısındaydık, havalimanındaydık. Sen de Bakırköy'de kahve içiyordun. Evinin bir yerlerinde gizli 1 dolar olup olmadığından şüphe ediyorum.
15 Temmuz gecesi bir tek kişi FETÖ'nün özel ilgisindeydi oda Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kontrollü darbe, doğru kontrol sizdeydi başaramadınız.
FETÖ'nün şemasını tam olarak çıkarmış olduğumuzu düşünmüyorum. Böyle karmaşık bir yapı kendi kendine doğmadı.
Bu mücadeleyi değersiz hale getirmeye çalışan herkes hükmen FETÖ'cüdür.
FETÖ'nün, 40 yıllık birikimini riske atarak 15 Temmuz darbe girişiminin sebebi bizim kararlılığımız değil mi? Tespit ettiğimiz yerde ve her durumda örgütün tepesine bindik.
Gezi olayları, askeri darbeler, terör örgütlerinin saldırıları, darbe girişimleri gibi devleti, milleti hedef alan alçak saldırıdır. Bunlar aldatılmış gençlerdir. Gezi'yi karıştıran malum kişi içerdeydi. Bir manevrayla onu beraat ettirmeye kalktılar.
Yarın Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni hizmete açacağız. İkramlarımız yarın değil her zaman ücretsiz olacak.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET