Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanser ilaçları devletten!

Sağlık 13 Nisan 2017 08:27
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanser ilaçları devletten!
A
a

Erzurum'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser hastalarını ilgilendiren çok önemli bir haberi verdi. Kanser ilaçlarını artık devlet karşılayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde halka hitap etti.

Erdoğan, ''Kanser ilaçlarıyla ilgili bir sıkıntı vardı, kanser ilaçlarının bedelini hastaların ödemesi gibi. Geçen gün Sayın Başbakan ile bunu görüştüm. O bedelleri de devletin ödemesi gerektiğini söyledim'' dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

10 BİNİ AŞKIN TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK

Terör örgütlerini şımartarak, silahlandırarak üzerimize salarak bu cesareti 7 Haziran'da çıkan sonuçtan alıyorlardı. Şimdi 16 Nisan terörün inşallah bu ülkede kilidinin kırıldığı bir gün olacaktır. Burada Tendürek'te inlerine girdik. Cudi'de, Gabar'da inlerine girdik. 20 ayda 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Bu ülkenin huzurunu kaçıranlara, bu ülkenin birliğini beraberliğini bozanlara, bu ümmeti parçalamaya çalışanlara tarihi bir ders veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. 15 Temmuz darbe girişimi bölücü terör örgütünün beklediğini bulamayanların bir sonraki hamlesiydi. Hamdolsun milletimiz 15 Temmuz'da istiklalinin ve istikbalinin yanında durdu.

BELEDİYE BAŞKANINDAN RİCA ETTİ

Ben şimdi belediye başkanı Sekmen'den yeni bir meydan bulmasını rica ediyorum. Erzurumlu artık İstasyon meydanına sığmıyor. Bu elbise bize dar geliyor. Başkanımızdan sözü aldık inşallah o meydanı bulacak. Terörle mücadelede son iki yılda Erzurum'un asker ve polis olarak 25 şehidi var. 15 Temmuz'da Ankara'da 5 Erzurumlu polis ve sivil kardeşim şehadet mertebesine erişti. Bu vesile ile şehit kardeşlerime bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.

ERZURUM'A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Geçtiğimiz 14 yılda 20 katrilyon yatırım yaptık. Erzurum inşallah doğunun incisi olacak. Buradan müjde vereyim. Doğalgazın hem ısınma hem de günlük kullanımdaki önemi ortada. Oltu, Pasinler ve Horasan ilçelerine bu yıl içinde Karaçoban, Narman ve Tortum'a önümüzdeki yıl, İspir'e de en geç bir sonraki yıl doğalgazı veriyoruz. Bundan en çok memnun hanım kardeşlerimiz olacak. Bu sobanın çilesini rahmetli anam da çekti siz de çekiyorsunuz. Şimdi doğalgaz bağlanınca banyo, mutfak tüm oda sımsıcak olacak. Evler pırıl pırıl olacak. Modern bir Türkiye'nin insanı olarak benim dadaşım buna layık. 81 vilayette inşallah 80 milyon bu doğalgazı kendi evinde bulacak.

HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKIRIZ

Karadeniz'de, Akdeniz'de mevzi kaybettiğimizde Anadolu'da tutunamayacağımız belli değil midir? Türkiye'nin savunması Balkanlardan, Kafkaslardan başlamaz mı? Öyleyse bu gerçeklere uygun politikalar geliştirmeli, operasyon yürütmeliyiz.Kimse bu topraklarda operasyon beklemesin. Kursaklarında bırakırız. Gömeriz.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam