Çorum-Osmancık Karayolunda Trafik kazası

ÇORUM 3 Mart 2022 11:52
Videoyu Aç Çorum-Osmancık Karayolunda Trafik kazası
Çorum-Osmancık Karayolunda Trafik kazası
A
a

Sondakika Trafik kazası haberi: Çorum-Osmancık Karayolunun 2 km'sinde meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Kazada ağır ve hafif yaralılar var...

Çorum-Osmancık Karayolunda Trafik kazası

Çorum’da otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ağır, 3 kişi yaralandı.Kaza, Osmancık yolu Bayat Gediği’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erol Sert yönetimindeki 06 LER 03 plakalı otomobil ile Metin Bozkuş’un kullandığı 19 EA 820 plakalı minibüs, kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobil hurdaya dönerken, kaza yapan araçlarda bulunan Enes Ünal(25), Kadir Can Sert(21) ve sürücü Erol Sert yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kaza nedeni ile yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan Çorum-Osmancık Karayolu, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

KAZAYA  SEBEP OLAN ARAÇ OLAY YERİNDEN KAÇTI
Öte yandan yaralıların verdiği ifadeye göre, hatalı sollama yapan üçüncü bir aracın otomobile çarparak kazaya neden olduğu ve kaza sonrası olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Plaka bilgisi alınmayan firari aracın renk ve marka bilgileri üzerinden polis ekipleri çalışma başlattı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Çorum-Osmancık Karayolunda Trafik kazası
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam