ÇORUM BLDY - KAYSERİ ŞEKERSPOR MAÇI

Spor 30 Ağustos 2014 17:15
Videoyu Aç ÇORUM BLDY - KAYSERİ  ŞEKERSPOR  MAÇI
A
a

ÇORUM BELEDİYE SPOR : 3 KAYSERİ ŞEKER SPOR : 1 Gol Çorum Bldy Spor: ( 61 Kıvanç) 39.Dakika 68.(Oğuzhan Yalçın) KAYSERİ ŞEKER69.DK. CEMİL

Bu gün Çorum Belediye Spor Dr Turhan Kılıçcıoğlu Stadında  2014-2015 sezonu hazırlık maçında kendi sahasında  3.lig 3.grub takımlarından Kayseri Şeker spor'la kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiler.



Çorum Belediye Spor : Fatih-Osman-İmam-Nedim-Sefa--Oğuzhan-Akın-Turgay-Buğra-Murathan-Kıvanç
Kayseri Şeker Spor: Sertaç-İEthem-Yasin-Birol-Ümit-Okan-M.Serkan-Tugay-Cemal-Muzaffer-Muzaffer-Zahid

Yedekler: Deniz-Altan-İsmail-Doğancan-Birol-Burak-Süleyman-Emre-Tolga..



ÇORUM BELEDİYESPOR: 3 – KAYSERİ ŞEKERSPOR: 1

Önümüzdeki hafta başlayacak olan lig hazırlıklarını sürdüren Çorum Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ikinci hazırlık maçında Kayseri Şekerspor’u 3-1 yenerek lig öncesi umut verdi…

Geçtiğimiz hafta sezon açılış karşılaşmasında Tokatspor ile karşılaşan ve ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Çorum Belediyespor bugün 3. Lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya geldi.
Sezon hazırlıklarına Çorum’da devam eden ve gelecek hafta başlayacak olan lige hazır girmek isteyen Çorum Belediyespor, ikinci hazırlık maçını 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayseri Şekerspor ile yaptı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadında saat 17.00’de başlayan hazırlık karşılaşması Çorum Belediyespor’un 3-1′lik üstünlüğü ile sona erdi.

3 GOL PENALTIDAN GELDİ

Çorum Belediyespor ile Kayseri Şekerspor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında maçın hakemi 3 defa penaltı noktasını gösterdi. Çorum Belediyespor’un kazandığı 2 penaltıyı Oğuzhan Yalçın gole çevirirken, Kayseri Şekerspor’un tek golünü de yine penaltıdan Cemil attı. Çorum Belediyespor’un bir diğer golü ise Kıvanç’tan geldi.
Kırmızı-Siyahlılar yarını dinlenerek geçirecekler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam