3. Lig fikstürü dün Ankara’da çekildi

Spor 22 Temmuz 2014 21:27
Videoyu Aç 3. Lig fikstürü dün Ankara’da çekildi
A
a

Çorum Belediyespor 'un İlk maç Kızılcabölük deplasmanında

3. Lig fikstürü dün Ankara’da çekildi. Çorum Belediyespor sezona Denizli Kızılcabölükspor deplasmanında oynayacağı maçla başlayacak.

Ankara Marriott Otel'de gerçekleşen fikstür çekimine  TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile birlikte kulüp temsilcileri katıldılar. Fikstür çekimine Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül ile Finansal ve İdari İşlerden Sorumlu As Başkan Fatih Özcan katıldılar.

7 Eylül’de başlayacak Spor Toto 3. lig 1. grupta mücadele edecek olan Çorum Belediyespor ilk maçında Denizli ilçesi Kızılcabölükspor deplasmanında mücadele edecek. İkinci hafta sahasında Seba’ı konuk edecek olan temsilcimiz üçüncü hafta bu sezon lige yükselen Zonguldak Kömürspor deplasmanına çıkacak. Dördüncü hafta sahasında Tirespor’u konuk edecek olan Belediyespor beşinci hafta Kırıkhanspor deplasmanına gidecek.
Ligin altıncı hafta maçında sahasında Manavgatspor’u konuk edecek olan Belediyespor, yedinci hafta sahasında İstanbulspor’u konuk ederken sekizinci haftada Adliyespor ile sahasında karşılaşacak. Dokuzuncu haftada Niğde Belediyespor deplasmanına çıkac ak olan Belediyespor onuncu haftada Çatalcaspor’u konuk edecek. 11. haftada Tuzlaspor deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz 12. haftada Şekerspor’la sahasında puan mücadelesi verecek. 13. hafta maçında Bozüyükspor deplasmanına gidecek olan kırmızı siyahlı takım sonraki iki hafta Batman Petrolspor ve Gaziosmanpaşa ile üst üste kendi sahasında karşılaşacak. İlk yarının son deplasman maçında Darıca Gençlerbirliği maçına çıkac ak olan Belediyespor ilk yarının son maçında Bursa Nilüferspor ile sahasında karşılaşacak ve devreyi tamamlayacak.

Çorum Belediyespor ligin ilk yarısında oynayac ağı 17 maçtan sekizini dışarda oynarken dokuzunu kendi sahasında oynayacak.
 
 
1. Hafta Kızılcabölükspor (D).
2. Hafta: Sebat Proje Trabzon Akçaabat (İ)
3. Hafta: Zonguldak Kömürspor (D),
4. Hafta: Tire 1922 spor (İ).
5. Hafta: Kırıkhanspor (D).
6. Hafta: Manavgatspor (İ).
7. Hafta: İstanbulspor (D).
8. Hafta Adliyespor (İ).
9. Hafta: Niğde Belediyespor (D)
10. Hafta: Çatalcaspor (İ).
11. Hafta: Tuzlaspor (D).
12. Hafta: Şekerspor (İ).
13. Hafta: Bozüyükspor (D).
14. Hafta: Batman Petrol (İ).
15. Hafta: Gazi Osmanpaşa (İ).
16. Hafta: Darıca Gençlerbirliği (D)
17. Hafta: Bursa Nilüfer (İ).
 
 
 

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam