YÜZÜYORUM ÖZGÜRÜM’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

4 Aralık 2014 17:09
Videoyu Aç YÜZÜYORUM ÖZGÜRÜM’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
A
a

Çorum Belediyesi Kent Konseyi tarafından engellilere yönelik yüzme kursları düzenlenecek. Kent Konseyi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yapacağı proje “Yüzüyorum Özgürüm” adını taşıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, engellileri sportif aktivitelerle desteklemek için böyle bir projeyi hayata geçirmek için karar aldıklarını belirtti. Tüm engel gruplarını kapsayacak olan projeye katılmak isteyen engelli vatandaşların 19 Aralık 2014 Cuma gününe kadar Kent Konseyi Genel Sekreterliğine başvurabileceklerini kaydeden Turhan Candan, “Projeye katılacak gönüllülerimiz haftada bir gün antrenör gözetiminde yüzecek. Grupların engellilik alanlarına göre tasnifi yapılacak ve gruplar üçer kişiyi geçmeyecek. Olimpik havuzun tahsisi ile antrenör temini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce karşılanacak.” dedi.

Kent Konseyi olarak engelli vatandaşların sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerden en üst düzeyde yararlanmaları için gerekli çalışmaları yapacaklarının altını çizen Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, “Yüzüyorum Özgürüm” projesine tüm engelli vatandaşların katılımını beklediklerini ifade etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam