ÇORUM’DA FIRINCILAR ODASI BAŞKANI TUTUKLANDI

8 Ocak 2016 14:10
Videoyu Aç ÇORUM’DA FIRINCILAR ODASI BAŞKANI TUTUKLANDI
A
a

ODANIN TÜM DOSYALARINA EL KONULDU... ÇORUM Fırıncılar ve Simitçiler Odası Başkanı Adem Çıkık, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “Nitelikli Zimmet ve Görevi Kötüye Kullanma” suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu…

Çorum Fırıncılar ve Simitçiler Odası Başkanı A.Ç., Oda faaliyetlerinde yaptığı eylemler ile nitelikli zimmet ve görevi kötüye kullanma suçlarını işlediği iddiası ile tutuklandı.
 
Çorum Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; KOM Şube Müdürlüğü olarak Çorum Fırıncılar ve Simitçiler Odası Başkanı A.Ç., Oda faaliyetlerinde yaptığı eylemler ile nitelikli zimmet ve görevi kötüye kullanma suçlarını işlediği iddiası ile hakkında soruşturmaya başlanılmıştır.
 
Soruşturma içeriğine göre odanın tüm belge ve dokümanlarına el konulmuş, ilgili kişilerin beyanlarına başvurulmuştur. 
 
Alınan talimatta; şüpheli A.Ç. hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte mevcutlu olarak getirilmesi talimatı alınmıştır.
 
Şüpheli A.Ç. Nitelikli Zimmet ve Görevi Kötüye Kullanma suçlarından 05.01.2016 günü ifadesi alındıktan sonra mevcutlu olarak Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiş olup, yapılan ilk sorgusuna müteakip sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ilimiz L Tipi Cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.




 

Kaynak : corumtıme.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam