Yozgat Merkezli Çorum dahil 9 İlde Fetö/pdy Soruşturması

ÇORUM 2 Mart 2017 17:06
Videoyu Aç Yozgat Merkezli Çorum dahil 9 İlde Fetö/pdy Soruşturması
A
a

Yozgat merkezli içinde Çorum’unda bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında örgütün şifreli haberleşme sistemi ByLock’u kullandıkları tespit edilen 17 eski emniyet mensubu gözaltına alındı.



Yozgat merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 17 eski polis gözaltına alındı.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin koordinesinde yürütülen operasyonda, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı belirlenen eski 4. sınıf 2 emniyet müdürü, 3 komiser, 4 komiser yardımcısı ve 8 polis, Yozgat, Ankara, Çorum, Giresun, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Sivas ve Tokat'ta yakalandı.Yozgat Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin işlemleri sürüyor. Soruşturma kapsamında bir eski polis memurunun daha yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Firari olan 1 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam