Yıkıcı güçler her zaman var oldu

ÇORUM 16 Temmuz 2020 21:35
Videoyu Aç Yıkıcı güçler her zaman var oldu
A
a

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, “Cenabı Allah bu millete bir daha 15 Temmuz benzeri bir kıyamı yaşatmasın” dedi...

Türk tarihinin her döneminde Anadolu coğrafyası üzerinde bir takım güçlerin yıkıcı emelleri ve bu emellerine yönelik planları her zaman var olageldiğini dile getiren Vargeloğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında yaptığı açıklamada “Bu zamana kadar sinsi, yaygın, etkin ve içeriden beslenen Fetö çapında bir organizasyon hiç olmamıştır. Çünkü bunlar masum, dindar, yardımsever gibi pek çok farklı kılıkta, hoşgörü, diyalog gibi içi boşaltılmış cici kavramlarla insanları kandırdılar. Siyasî, ticarî, dinî pek çok saikle insanlar bu grupta yer almanın imkân ve fırsatlarını kolladılar. Karşılıklı paslaşmalara, gruplaşmalara, menfaat birlikteliklerine imkanlar hazırladılar. Çocuklarını okullarına, paralarını bankalarına, reklamlarını medya kuruluşlarına aktardılar.

Bu zamana kadar yetiştirdikleri elemanların sayısına, siyasi iradenin arkalarında olmasına, devlet yönetiminin her kademesinde etkin ve yaygın güç birlikteliğine, hukuk kademelerinde devletçi olan samimi insanlara kurulan kumpaslarla onları devre dışı bırakabilme gücüne güven endeksli etkenlerle hazırlanan alt zemin dış güçlerce de desteklenince güç ve otorite sarhoşluğuna girdiler. Sonuçta vakit tamam denilerek hainler harekete geçti ve sonuçta olanlar oldu. Bu milletin parasıyla alınan silahlar, bu milletin vergisiyle beslenen hainlerce millet üzerine ateşlendi. Sonuçta 248 masum insanımız şehit olurken, binlerce insanımız gazi oldu. Hakimiyetimizin sembolü TBMM’miz bombalandı. Ama sonuçta 50 yıldan uzun süre hazırlığı yapılan yıkıcı ve bölücü hain bir darbe eyleminin ateşi bu milletin göğsünde ancak 22 saat dayanabildi. Sonuçta devlet ayakta, halk bölünmeden bir arada kalmayı başardı.

15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle devletine sahip çıkmak adına kararlı duruş gösteren, kalemiyle, malıyla, kanıyla, canıyla bu sürece katkı veren tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Fetö diye isimlendirilen yıkıcı ve bölücü harekete bilerek destek veren dahili ve harici tüm işbirlikçileri de şiddet ve nefretle kınıyoruz. Cenabı Allah bu millete bir daha 15 Temmuz benzeri bir kıyamı yaşatmasın. Devletimiz ebed müddet var olsun” dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam