Yeniden Refah Partisi Yöneticileri Gazetemizi Ziyaret Ettiler

ÇORUM 5 Ocak 2019 08:33
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Yöneticileri Gazetemizi Ziyaret Ettiler
A
a

Yeniden Refah Partisi’nin Çorum Teşkilatı Kurucu İL Başkanı Yakup Taş Başkanlığı’nda oluşturulduğu yönetimle birlikte genel yayın yönetmenimiz Elvan Erhan Şimşek'e Ziyarette bulundular.


Yeniden Refah Partisi’nin Çorum Teşkilatı’nın İL Başkanı Yakup Taş,  yapılanma süreçlerinin devam ettiğini Çorum’da ilk ziyaretlerini bir zamanlar siyasette Refah Partisinde Gençlik kolları başkanlığı ve parti yönetiminde bulunan sevilen bir ağabeyimiz olduğunuz için ilk ziyareti basın mensubu olmanız hasabiyle gerçekleştirdiklerini dile getirdi...

Ziyarete Yeniden Refah PartisMerkez İlçe Başkanı  Ferhat Yeğen,Gençlik kolları başkanı Emre Turgut,Teşkilat başkanı Fatih Çeten,Siyasi işler başkanı Asım Kirişci,Ömer Karslı,Talip Lambacı,Fatih Çiftbaş ve Uğurludağ İlçe başkanı Bekir İpek ziyaretimize katılan isimlerdi.

Yeniden Refah Partisi Çorum İl başkanı  başkanı Taş,teşkilat yapısı hakkında bilgiler verdi.Merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi " adıyla parti kurduklarını söyleyen Yakup Taş,Yıllardır özlemle, heyecanla beklenen Yeniden Refah Partimizin Milletimize hayırlı olması temennisinde bulunan Taş, milletin büyük ilgisine, teveccühüne layık olacaklarını belirtti.

Yakup Taş, "Hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek için geliyoruz" Yeniden Refah Partisi olarak bizler, kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz." diyen Taş, şöyle devam etti; bugün milletimize çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik döneminin sona erdiğinin müjdesini veriyoruz. Bugün milletimize asli yuvamıza dönüşün başlangıcının müjdesini veriyoruz ve 'Artık umut, çare, alternatif var, artık Yeniden Refah var' diyoruz." dedi.

Elvan Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek geçmişte Refah ve Fazilet Partisinde görev yaptığını ve siyasi deneyim ve tecrübelerini Yakup Taş ve heyetine aktardı. Unutulmaz Lider Erbakan Hocamızın mirasının artık emin ellerde olduğunu söyledi.
Şimşek böyle bi ziyaret beni ziyadesiyle memnun etti. Rabbim işinizi kolaylaştırsın  yolunuz açık olsun dedi.




 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam