Yeniden Refah Partisi barajı geçti

Asayiş haber 8 Şubat 2020 16:12
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi barajı geçti
A
a

Partiler için kritik veriler açıklandı! Yeniden Refah Partisi barajı geçti.Siyasi partilerin sicilini tutan, denetleyen ve faaliyetlerini takip eden Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı partilerin üye sayılarını 4 Şubat itibariyle güncelledi...

Yeniden Refah Partisi barajı geçti​

Yargıtay siyasi partilerin üye sayısını güncelledi. Yeni oranlara göre AK Parti açık ara liderliğini korurken, Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısı da dikkat çekti.

AK Parti’nin üye sayısı 10 milyon 195 bin 904 olarak kayıtlara geçti. Böylece AK Parti, üye sayısındaki büyük farkı devam ettirdi. MHP’nin üye sayısı da 10 bin 614 artarak 479 bin 199’a yükseldi.

İYİ Parti’nin üye sayısı 266 bin 440 kişi olarak kayıtlara geçerken CHP’nin üye sayısı 1 milyon 257 binde kaldı. HDP’nin üye sayısı ise 39 bin olarak kaydedildi.

Dr. Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Yeniden Refah Partisi’ndeki yükselişse dikkat çekti. Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısı 57 bin 175 olarak kayıtlara geçti. Böylece Yeniden Refah, 50 bin barajını da geçmiş oldu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam