Yeni Çorumspor için İlk görüşme yapıldı

ÇORUM 20 Ağustos 2019 09:50
Videoyu Aç Yeni Çorumspor için İlk görüşme yapıldı
A
a

Spor kamuoyu açısından günlerdir beklenen kritik görüşme akşam yapıldı. Günlerdir basın üzerinden yapılan açıklamalar ile gerilen ortamda Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile Yeni Çorumspor Başkanı Hamit Işık akşam saatlerinde bir araya geldiler...

İlk buluşmada Yeni Çorumspor Başkanı Hamit Işık, takımın içinde bulunduğu sorunlar yumağaının ele alındığı görüşmede Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan kulübe yapacağı katkı ve önerdiği tüm Çorum katmanlarının bir araya geleceği toplantı ile ile ilgili fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.  Günlerdir  spor kamuoyuna yapılan açıklamalar ile gerilen ortamın dün akşam yapılan görüşmenin ardından sona ermesi ve Çorum Belediyesi tarafından kulübü rahatlatacak desteğin ele alınması bekleniyor.
 

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz günlerde Millet bahçesinde düzenlediği basın toplantısında şehrin tüm dinamikleri olan Valilik, Milletvekilleri, Belediye,Siyasiler, TSO, ÇESOB, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası başta olmak üzere tüm STK’ların  bir araya gelerek takıma sahip çıkmasını istemişti. 2.Lig sezonun başlamasına On gün kaldı. Şehrimizin mülki amiri sayın Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi'nin  başkanlığında  bu davetin yapılması bekleniyor.Toplantının Yeni Çorumsporun ekonomik olarak daha iyi olabilmesinin içeriğinin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam