Yeni Çorumspor davetini ilan etmeli

ÇORUM 17 Ağustos 2019 16:36
Videoyu Aç Yeni Çorumspor davetini ilan etmeli
A
a

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorumspor" Saat Kulesi gibi bizim ortak değerimiz".Çorumspor’u bütün katmanlara yaymaya, bir üst lige çıkarmaya hep birlikte oturacağız, Vali Bey, milletvekilleri, işadamları hep birlikte oturacağız. Çözüm düşünüyorsak bunları yapacağız...



İŞADAMLARIMIZ, STK'LAR, SİYASİ PARTİLERİMİZ NEREDE?
Çorumspor eğer Çorum’un ortak paydasıysa bu mevzuları bıraksınlar. Çorumspor bütün Çorumlular’ın. Milletvekillerimiz iktidarı ve muhalefetiyle, esnaf odası başkanlarımız, işadamlarımız nerde? Niye sadece Çorum Belediyesi ve Aşgın’ın desteği tartışılıyor? ifadelerini kullanan Aşgın, açıklmalamalarına şu şekilde devam etti.Çorum Belediyesi olarak yasal zemin içinde, ahlaki, etik kurallar içinde her türlü desteği yapmaya devam edeceğiz.

KULÜP BAŞKANINI FATİH ÖZCAN'DA OLSA
HAMİT IŞIK'TA OLSA BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR!..


Tesisleri ve otobüsleri sembolik bir bedelle ihaleye çıkacağız. Sembolik bedeli de ben karşılayacağım. Çorumspor’la ilgili Çorumspor’un cebinden bir para çıkmayacak. E derdin ne öyleyse? Yasal zemin bu. Sayıştay’ın eleştirisini de gidereceğiz. Başkanı istifaya falan zorladığım söyleniyor. Allah’tan korkun. Asla bir dalaverinin içinde olmam. Sivil toplum başındaki isimleri belirleme hevesi içinde değilim. Ben kimseyle küskün değilim. Fatih Özcan’a da yaptıkları için teşekkür ediyorum. Peşinen hakkımı helal ediyorum.Bazı sosyal medya hesaplarında iftira,hakaretlere dair söylemlerle ilgili sözleri yazanlarla mahkemede görüşeceğiz dedi.

Belediye Başkanı Aşgın,benim başkanlık falan derdim yok. Bunu söyleyenler varsa iftira ediyor. Çorumspor’da başkanın kim olacağına delege karar verir. Ben tesis ve otobüslerle ilgili yapmam gerekeni yapacağım.Yeni Stadyumla ilgili yazışma ve görüşmelerimiz devam ediyor. Onu Çorumspor için yaptık. Çorumspor’u bütün katmanlara yaymaya, bir üst lige çıkarmaya hep birlikte oturacağız, Vali Bey, milletvekilleri, işadamları hep birlikte oturacağız bu konuyu görüşmemiz lazım. Ben Belediye başkanı olarak böyle bir davete evet diyorum. Çözüm düşünüyorsak bunları yapmamızlazım. Bu şehirde herkesten katkı alacağız.Bu şehir 1.5 milyonu'da çıkarır  fazlasınıda çıkarır.  

Çorumspor davetini ilan etmeli. Nerde olursa olsun orada bir araya gelip toplantı yapmamızdır. Hepsini konuşmaya varım. Siz de samimiyseniz, varsanız, hodri meydan.






 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam