Yeni Çorumspor'da sondakika gelişmesi

ÇORUM 5 Ağustos 2019 22:10
Videoyu Aç Yeni Çorumspor'da sondakika gelişmesi
A
a

Sondakika haber: Çorum Gündeminin Editörü Elvan Erhan Şimşek Çorum'un tanınmış iş adamlarından Selahattin Karakaş'la Telefonda bir görüşme yaptı...


Çorum'un tanınmış işadamlarından Selahattin Karakaş'ın Çorumspor Kulübü Başkanlığı konusu spor kulislerinde konuşulmaya başladı.
Bu gün AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Selahattin Karakaş'ı işyerinde ziyaret etmişlerdi.
Ziyarette Çorumspor'un bazı eski yöneticilerinin de bulunduğu konun Yeni Çorumspor'un 9 Ağustos Cuma günü Genel Kurulu ile ilgili konularında istişare edildiği bilgisi spor kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Bu konun direk muhatabı olan Çorum'un önemli bir işadamı Selahattin Karakaş'la Genel yayın yönetmenimiz Elvan Erhan Şimşek telefonda konuştu.
- E.Şimşek        : Alo iyi akşamlar Selahattin bey 
- S.Karakaş      : İyi akşamlar  Elvan bey 
- E Şimşek        : Az önce Spor kulislerinde isminizin Yeni Çorumspor'a başkan oluyor şeklinde bir haber okuduk doğruluk derecesi nedir ?
- S.Karakaş       : Elvan bey kardeşim bu konuda bu gün  AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, bey ziyaretlerinde
Tarımdan -Ekonomiden-siyasetten vede Spordan konuştuk.Ülkemizi ve şehrimizide yakından ilgilendiren konuları istişare ettik. Ancak şunu söyleye bilirim. Fatih Özcan başkan bu takımı 3.Ligten 2.Lige çıkardı.Büyük bir başarıya imza attı.Ben Fatih Özcan'la bu durumu konuşacağım fikrini alacağım, Yeni Çorumspor'un şuanki  mali durumunuda inceleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak bir karara hayırlısı ile varılır.
Şuan için ne Yeni Çorumspor'a başkanım  nede adayım diye bilirim . Fatih Özcan'la görüşüp  ondan sonra bir karara varmak gerekir diye düşünüyorum.
- E.Şimşek         :Anladım Selahattin bey ikili görüşme sonrası kararınızı vereceksiniz.Bu şehir size bu sorumluluğuda verirse hayır demezsiniz
onu anladım ben
- S.Karakaş       : Hayırlısı bakalım .Şu an birkez daha tekrarlıyorum ne adayım ne değilim...
- E Şimşek          :İyi geceler Selahattin bey 
- S.Karakaş        : İyi geceler Elvan bey 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam