Yeni Çorum spor 1 Alibeyköy spor 3

ÇORUM 5 Ocak 2019 14:15
Videoyu Aç Yeni Çorum spor 1 Alibeyköy spor 3
A
a

Yeni Çorumspor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 3. lig 1. grupta mücadele eden Alibeyköyspor önünde ilk yarısını 0-0 bitirdiği maçın ikinci yarısında yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.


SAHA:
Miracle Resort Otel 2 No’lu Saha.
HAKEMLER: Hakan Batur, Engin Güngör, Halil Bozkurt
YENİ ÇORUMSPOR: Onur (Dk. 46 Reşat), Nuri (Dk.46 Kemal), Uğur (Dk. 65 Nuri), Laçin (Dk. 75 Nafi), Oğuzhan (Dk. 46 Batuhan), Nafi (Dk. 46 Ferdi), Kaan (Dk. 55 Mikail), Kerem (Dk. 46 Ertuğrul), Barış, Mücahit Hakan (Dk. 46 Volkan), Kıvanç (Dk. 46 Yakup) ALİBEYKÖYSPOR: Gökhan, Mehmet, Mücahit, Feyyaz, Salih (Dk.46 Samet), Şahin Ali (Dk. 46 Suat), Sefa (Dk. 46 Mustafa), Hasan (Dk. 46 Burak), Mete, Mert (Dk.46 Bünyamin), Fatih.
GOLLER: Dk.49 Burak, Dk. 71 Mustafa (Alibeyköy), Dk. 76 Kemal (Yeni Çorumspor)

Yeni Çorumspor ikinci yarı hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında 3. lig 2. Grupta mücadele eden Alibeyköyspor ile karşılaştı.  Yeni Çorumspor ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında rakibinin gollerine engel olamadı ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Teknik Direktör Mehmet Aurelio Alibeyköyspor maçında ilk yarıda daha çok genç futbolculardan kurulu bir onbirle sahaya çıkarken ikinci yarıda ise oyuna aldığı bazı isimleri geri çıkartarak ilk yarıda forma giyen gençleri yeniden oyunda aldı.

Yeni Çorumspor, Antalya Kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Alibeyköyspor’a 3-1 mağlup oldu.
Kırmızı-Siyahlılar, ilk yarısı golsüz sona eren maçta genç futbolcularından kurulu bir kadro ile mücadele ederken, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Yeni Çorumspor’un tek golünü ise Kemal kaydetti.Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker, Başkan Yardımcısı Hamit Işık ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Erol da izledi.Yeni Çorumspor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçını ise 9 Ocak Pazar günü 3. Lig takımlarından Altındağ Belediyespor ile oynayacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam