Yeni Belediye Binasında çalışmalar hızlandı!

ÇORUM 10 Eylül 2021 01:06
Videoyu Aç Yeni Belediye Binasında çalışmalar hızlandı!
A
a

Çorum merkez Farabi Caddesi ile Akşemseddin Caddesi’ne cepheli yapımı uzun süre yarım kalan Çorum Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi...


Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın çalışmaları yerinde inceledi. Aşgın, şantiye sahasını ziyaret ederek binanın son halini yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İkmal ihalesi yapıldıktan hemen sonra çalışmalarını hızlandıran yüklenici firma, bina içerisindeki eksikliklerin büyük bölümünü tamamladı.

Yeni Belediye Hizmet Binası tamamlandıktan sonra vatandaşların tek çatı altında işlemlerini yapacağını belirten Aşgın, Çorum’a yakışır bir belediye hizmet binasını kazandıracaklarını söyledi. Dış görünüşü, mimarisi, teknolojik donanımı ile daha modern bir hizmet binası ile hizmet kalitesinin de daha yukarılara çıkacağını belirten Başkan Aşgın, binanın en kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağının altını çizdi...

Bir yandan iç cephe giydirmeleri yapılırken, diğer yandan da elektrik tesisatlarının döşendiğini belirten yüklenici firma yetkilileri de “Bina içinde mekanik ve elektrik tesisatı işlerine devam ediliyor. Bina içinde ayrıca zemin duvar ve tavan düzenlemelerine başlandı. Bina dışında ise bodrum perdeleri yalıtımı için kazılar yapılırken yalıtım işlemlerine başlandı.
Bina dış cephesinde yapılacak olan imalatlar ile ilgili hazırlıklar, iskele kurma işlemiyle başlandı.” diye konuştu.Aşgın’ın yeni belediye hizmet binası inceleme ziyaretinde başkan yardımcıları ve teknik heyet de hazır bulundu.


#Çorum
#hitittvnet

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam