YAŞAR ANAÇ'A ZİYARETCİ AKINI

4 Aralık 2014 18:06
Videoyu Aç YAŞAR ANAÇ'A ZİYARETCİ AKINI
A
a

Çorum’un Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’a kutlama ziyaretinde bulundu…

AK Parti Düvenci Belde Başkanı Zekeriya Yurttaş ve Düvenci Belediyesi meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Yalçın, AK Parti 5. Olağan Genel Kurul toplantısında Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Av. Yaşar Anaç’a yeni görevinde başarılar diledi.


Düvenci Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Yalçın, her hizmette insanı merkeze aldıklarını belirterek, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla hareket ettiklerini söyledi.
Belediye Başkanı Yalçın, kısıtlı imkanlara rağmen en iyi şekilde halka hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da, AK Parti iktidarında hayal dahi edilemeyecek hizmetlere imza atıldığını belirterek, Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını belirtti.
2002 yılında AK kadrolarla tanışan milletin hizmet yolunda AK Parti kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti hükümetleriyle millet-devlet buluşmasını gerçekleştirdiğini ifade etti.


YAŞAR ANAÇ’TAN YENİ TÜRKİYE VURGUSU

Merkez İlçe Başkanı Anaç, “2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden aldığımız güçle kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşma azminde ve kararlılığındayız. Yeni Türkiye’nin oluşumunda Genel başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde millete hizmet çıtası daha da yükselmiştir. Bizlerde belde belde, mahalle mahalle, köy köy, tüm teşkilatlarımızla birlik içinde davamızı anlatma ve hiçbir ayrım yapmadan insanımızla buluşma heyecanındayız” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam