Y. Çorumspor - Kocaelispor maçının tüm biletleri satıldı

ÇORUM 4 Mayıs 2019 21:32
Videoyu Aç Y. Çorumspor - Kocaelispor maçının tüm biletleri satıldı
A
a

Çorumspor’un 2. Lig yolunda Kocaelispor ile oynayacağı önemli maçın tüm biletleri, Almila Grup tarafından satın alındı...

 

Tüm Biletler Satıldı
Play-off’ta Kocaelispor ile iki önemli maç oynayacak olan Çorumspor’da Kulüp Başkanı Fatih Özcan, bugün tribün liderleriyle bir araya geldi. Özcan, tribün liderlerinin talepleri doğrultusunda Kocaelispor ile 10 Mayıs Cuma Günü oynanacak play-off ilk maçın tüm biletlerini kendisine ait Almila Grup şirketi tarafından satın aldı. Almila Grup tarafından tüm biletler satın alınırken, taraftarlar stada ücret ödemeden girecekler.

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, bugün oynanan Adliyespor maçının hemen ardından taraftar gruplarının lideriyle bir araya geldi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıda Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile Ulaşımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Koldaş da hazır bulundu.

10 Mayıs Cuma günü kendi sahalarında oynayacakları Play-Off ilk maçında en büyük silahlarının taraftar olduğuna dikkat çeken Özcan, tüm şehri bu maçta tribünlerde görmek istediklerini ifade etti.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam