Valilik “Can Taşıyoruz, Hayatı Paylaşıyoruz” protokolünü imzalandı

ÇORUM 26 Şubat 2020 20:54
Videoyu Aç Valilik “Can Taşıyoruz, Hayatı Paylaşıyoruz” protokolünü imzalandı
A
a

Çorum’da sokak hayvanlarına yönelik toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla valilik, belediye, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarıyla protokol imzalandı.


Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çorum Şb. Müd. ve Karadeniz Hayvan Hakları Koruma Federasyonu ortaklığında hazırlanan “Can Taşıyoruz Hayatı Paylaşıyoruz” projesi protokol imza töreni Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.Yapılacak çalıştay ile sokak hayvanları için yapılması planlanan doğal yaşam alanı çalışmaları değerlendirilecek.”




Çorum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü öncülüğünde Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, Milli Parklar Çorum Şube Müdürlüğü ve Karadeniz Hayvan Hakları Koruma Federasyonu ortaklığında hazırlanan “Can Taşıyoruz, Hayatı Paylaşıyoruz” projesinin protokolü imzalandı. Toplumun sokak hayvanları ve doğal yaşam alanları hakkında bilgi sahibi olmalarını ve öğrencilere kazandırılacak hayvan sevgisi bilincini yarının geleceği olan öğrencilerimize kalıcı olarak aşılamak amacıyla hayata geçirilecek proje kapsamında çalıştaylar, seminerler düzenlenecek ve saha ziyaretleri yapılacak.

Vali Mustafa Çiftçi,Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile doğal yaşam alanları ziyaret edilerek sokak hayvanlarının ihtiyaçları hakkında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. “ dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam