Vali Zülkif Dağlı'nın ilk ilçe ziyaretini Sungurlu'ya yaptı

ÇORUM 18 Eylül 2023 16:36
Videoyu Aç Vali Zülkif Dağlı'nın ilk ilçe ziyaretini Sungurlu'ya yaptı
A
a

Sabah saatlerinde ilçeye gelen Vali Dağlı, ilk olarak Sungurlu Kaymakamlığını ziyaret etti.Dağlı’yı Kaymakamlık önünde İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, Belediye Başkanvekili Bahri Sezen, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve daire amirleri karşıladı...

 


Çorum Valisi 
 Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Sungurlu İlçe ziyareti programı kapsamında Sungurlu Öğretmenevi'nde, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kaymakamlık hatıra defterini imzalayan Vali Dağlı, daha sonra Kaymakam Fatih Görmüş’ten ilçede projelendirilen ve yapımı devam eden devlet yatırımları hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Dağlı’ya ilk olarak ilçenin genel tanıtımını yapan Kaymakam Fatih Görmüş, Sungurlu’nun, tarihi ve coğrafi yapısı, nüfus, idari, sosyal, eğitim ve kültür, ekonomi ve ulaştırma durumu ile mahalli idareler ve asayiş durumu, bölgede yapılan belli başlı çalışmalar ve yatırım faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

VALİ ZÜLKİF DAĞLI SUNGURLU
BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Hafta içi Belediye Başkan vekili, yardımcıları ve meclis üyeleri Vali Dağlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Kaymakamlık ziyareti sonrası Vali Dağlı Sungurlu Belediyesi’ne iade-i ziyarette bulundu.Vali Dağlı’yı Belediye önünde Başkan vekili Bahri Sezen, Başkan yardımcıları Mükremin Dağaşan, Sakine Sarıyüce, İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, Belediye Meclis üyeleri, kurum müdürleri ve belediye personeli karşıladı.Belediye önünde vatandaşlarla sohbet eden Vali Dağlı, daha sonra Başkan Adbulkadir Şahiner’in makamında Başkan vekili Bahri Sezen’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam