Vali Mustafa Çiftçi’nin Kurban Bayramı Mesajı

ÇORUM 24 Haziran 2023 15:32
Videoyu Aç Vali Mustafa Çiftçi’nin Kurban Bayramı Mesajı
A
a

Aziz Çorumlular,Mübarek Kurban Bayramı’nızı gönülden tebrik ediyor, bayramın; ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum...

Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, küskünlerin barışıp kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin tebessümle karşılandığı ve ikramların yapıldığı en müstesna günlerdir. Bu itibarla, idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nı birbirimizi hatırlamak, kardeşlik ahdimizi yenilemek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir fırsat olarak görmeli; inancımızın, kültürümüzün ve medeniyetimizin güzelliklerini ve değerlerini ihya etmek için bu günleri fırsat bilmeliyiz.

Alvarlı Efe Hazretlerinin ifade ettiği gibi...

Can bula cânânını

Bayram o bayram ola

Kul bula sultanını

Bayram o bayram ola.

Hüzn ü keder def ola

Dilde hicap ref ola

Cümle günah af ola

Bayram o bayram ola.

Kıymetli Hemşehrilerim,Bayram dolayısıyla yola çıkacak sürücülerimizden, hem kendilerinin, hem sevdiklerinin hem de başkalarının canlarını tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum.

Bu duygularla, bir kez daha Kurban Bayramı’nın hepimizin kurtuluşuna, gönlümüzden geçenlerin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle bayramın İslam âlemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam