VALİ AHMET KARA 1 MAYIS’TA BARIŞ VE KARDEŞLİK ÇAĞRISI YAPTI

ÇORUM 30 Nisan 2016 08:22
Videoyu Aç VALİ AHMET KARA 1 MAYIS’TA BARIŞ VE KARDEŞLİK ÇAĞRISI YAPTI
A
a

Çorum Valisi Ahmet Kara, “İşçi ve emekçilerimizin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi ile İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemiz, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atmıştır. Bu başarının gerçek sahipleri; fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tarlalarımızda, hizmet sektöründe ve diğer iş alanlarında yer alan emekçilerimizdir.” dedi.

Çorum Valisi Ahmet Kara, “İşçi ve emekçilerimizin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi ile İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemiz, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atmıştır. Bu başarının gerçek sahipleri; fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tarlalarımızda, hizmet sektöründe ve diğer iş alanlarında yer alan emekçilerimizdir.” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlayan Vali Kara, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine emekleri ve alın terleriyle büyük katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası olan ve toplum hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimizin ülkemizin kalkınmış ve üretken hale gelmesinde büyük bir katkısı bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.

İşçi ve emekçilerin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi, işverenlerin birlikte karşılıklı oluşturdukları özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemizin, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atıldığını ifade eden Vali ahmet Kara, ” Bu başarının gerçek sahipleri; fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tarlalarımızda, hizmet sektöründe ve diğer iş alanlarında yer alan emekçilerimizdir.” dedi.

 

 
Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.” nasihatına kulak vermenin önemini hatırlatan Vali Kara, insan öncelikli bir çalışma sistemi kurulmasının ve işçilerin hayat standartlarının daha da yükseltilmesinin, devletin her zaman öncelikli konuları arasında yer aldığı beyan etti.
1 Mayıs’ın amacına uygun olarak bayram havasında, toplumsal barışa da katkı sağlayacak şekilde kutlanacağına yürekten inandığını dile getiren Vali Kara, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam