USLU'DAN ÇORUM’A 160 SAĞLIK KADROSU MÜJDESİ

ÇORUM 4 Ocak 2018 22:48
Videoyu Aç USLU'DAN  ÇORUM’A 160 SAĞLIK KADROSU MÜJDESİ
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yapılacak 2018 yılı Ocak Dönemi İsteğe Bağlı İller arası Yer Değiştirme Suretiyle atama kurası kapsamında Çorum’a 160 Sağlık Personeli Münhal Kadrosunun açıldığını söyledi.

Çorum’un sağlık personeli ihtiyacının giderilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Uslu, “Çorum Merkez ve İlçelerimizdeki hastanelerimizin tamamına yakınını yeniledik. İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanemiz önümüzdeki günlerde hizmete açılıyor. Fiziki mekanları iyileştirirken Doktor ve Sağlık Personeli atamalarında da ilimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için takibimizi sürdürüyoruz.

Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı tarafından 2017 yılı 3. Dönem ilk defa ve yeniden atama kurasında Çorum'a; 4 Uzman Tabip, 2'si Uzman 6 Diş Tabibi, 5 Eczacı olmak üzere toplam 15 atama yapılmıştı. 78. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası da 5 Ocak’ta çekiliyor. Bu kura ile 6 Uzman Doktorun ataması da ilimize gerçekleştirilecektir. 21 Sağlık Personeli atamasına ilaveten 2018 yılı Ocak Dönemi İsteğe Bağlı İller arası Değiştirme Suretiyle atama kurası kapsamında Çorum’a 160 Sağlık Personeli Münhal Kadrosu daha açılmıştır. Kuralar 31 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

2018 yılı Ocak Dönemi İsteğe Bağlı İller arası Değiştirme Suretiyle atama kurası kapsamında Çorum’a; 49 Uzman Tabip, 7 Tabip, 3 Diş Tabibi, 30 Sağlık Memuru, 28 Hemşire, 16 Ebe, 15 Sağlık Teknikeri ve Teknisyeni, 3 Diyetisyen, 2 Eczacı, 2 Fizyoterapist, 2 Psikolog, 2 Sosyal Çalışmacı ve 1 Biyolog olmak üzere toplam 160 Sağlık Personeli Münhal Kadrosunun açıldığı bildirildi. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam