USLU "TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI İHALE EDİLİYOR"

ÇORUM 7 Aralık 2017 15:46
Videoyu Aç USLU "TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI İHALE EDİLİYOR"
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım işi ihalesinin 03.01.2018 tarihinde yapılacağını söyledi...


Uslu, yaptığı açıklamada; “Kamu hizmet binalarının vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi, günümüz şartlarına uygun modern binalara kavuşması için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl, günün koşullarına göre yapılmış mevcut İŞKUR hizmet binamızın artan personel sayısı, iş hacmindeki artış, günümüz koşullarında yeterli olmaması nedeniyle yaptığımız talep ile mevcut hizmet binasının ve fiziki ortamın yerinde incelenmesi için bir heyetin Çorum’a gitmesini sağlamıştık. Yaptığımız çalışmalar sonucunda; İŞKUR yeni Hizmet Binası 2017 Bütçe Programına alınmış, Defterdarlık Kampüsü yanında yer alan yaklaşık 5 Dönümlük arazinin TOKİ arsasından ifraz edilerek yapımına karar verilmiş, yaptığımız görüşmelerle Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’ın da desteği ile bedelsiz olarak yer tahsisi sağlanmıştı. İŞKUR Hizmet Binamızın ihalesini 26 Aralık Salı günü gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

İhale 3 Ocak’ta

İhale ilanına çıkarılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binasının da Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce’nin Çorum’a yaptığı ziyarette detaylarının netleştirdiği söyleyen Uslu, “Ak Parti iktidarı döneminde Çorum’da kamu hizmet mekânlarının iyileştirilmesi, yenilenmesini sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Hemen hemen bütün kamu binalarımızı bugüne yakışır hale getirdik. Hazırlık çalışmaları tamamlanan 4774 m2 arsa üzerine, Bodrum + Zemin + 3 kat olmak üzere 4 katlı, 7.110 m2 kapalı alana sahip yeni Tapu ve Kadastro Hizmet Binamızı 3 Ocak Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Yatırımların gerçekleşmesi aşamasında yaptığımız çalışmalarla ilgili de sosyal medya aracılığıyla hemşehrilerimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam