Uslu, İstanbul’daki Hemşehrilerimizi Ziyaret etti

ÇORUM 17 Nisan 2018 06:44
Videoyu Aç Uslu, İstanbul’daki Hemşehrilerimizi Ziyaret etti
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul’da yaptığı bir günlük ziyarette hemşehrileri ile bir araya geldi.Uslu daha sonra İstanbul Arnavutköy Çorum-Der başkanı Muzaffer Korkmazgöz ve yüzlerce Çorumlu hemşehrilerimizle bir araya gelip, hasbihal ederek, Çorum için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi...

Hafta sonu Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Avcılar ilçe kongresi sonrasında İlçe Başkanlığına seçilen hemşehrimiz Yaşar Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uslu, ayrıca kongreye İstanbul’daki Çorumlu dernek başkanları ile ülkemiz, Çorum ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ilişkin sohbet ettiler.

Uslu daha sonra İstanbul Arnavutköy Çorum-Der başkanı Muzaffer Korkmazgöz ve yüzlerce Çorumlu hemşehrilerimizle bir araya gelip, hasbihal ederek, Çorum için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti İstanbul Arnavutköy ilçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Hasene Çapar ve beraberimizdeki heyetle Hicret mahallesi muhtarı Ali Göndük ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Heyet daha sonra Arnavutköyü meydanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak 81 ilde başlattıkları "Şehrim 2023" projesine katıldılar.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul Milletvekilleri; Harun Karaca, Hüseyin Bürge ve Nurettin Nebati ile bir araya gelerek Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu ziyaret etiler.

Uslu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sıcak ilgileri ve dostlukları nedeniyle İstanbul Çorumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyelerine, bizi yalnız bırakmayan Arnavutköy ve Avcılar Ak parti ilçe başkanlarımıza, Hemşehrilerimize, gösterdiği yakın ilgi için de Arnavutköy Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam