USLU: BİZ HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ

4 Ekim 2015 16:30
Videoyu Aç USLU: BİZ HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ
3 DakikadaTürkiye Gündemi!..
A
a

VİDEO HABER İZLE: AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, kimlik ve slogan siyaseti yapanlardan olmadıklarını belirterek, “Hizmet siyaseti yapıyoruz. Yeter ki devlet zeval görmesin, millet zarar görmesin. Bizim hassasiyetimiz, tek gayemiz devletin bekası, aziz miletimizin duasıdır” dedi.

Video Haber 

Bazılarının dudak büktüğü bazılarının hayal gördüğü bir hizmeti gerçekleştirdiklerini dile getiren milletvekili Salim Uslu, vermedikleri bir sözü İskilip halkı hak ettiği için yerine getirdiklerini belirtti.

Bir kısım çevrelerin ilçeye bir çivi dahi çakmadıklarını iddia ettiğini anlatan Uslu, “Bazıları çivi çakmadığımızı iddia ediyor. Bazıları tozdan şikayet ediyorlar. Belediye başkanımız uyanıklık yapmadı. Şehrin görselliğine katkı vermek adına makyaj yapabilirdi. O zoru seçti ve alt yapı yatırımlarına yöneldi. Şikayet geleceğini biliyordu. Yılların ihmalini ortadan kaldırmak üzere alt yapı çalışmalarına başladı. İskilip ihmal edilmiş bir kent. Yüzyılın ihmalini alt yapı yatırımlarıyla gideriyoruz. Bazıları çivimi çaktınız diyor. Halk Eğitim Merkezi’nin, adliyenin, hastanenin önünden geçen birisinin vicdanı olsa oranın ne kadar para harcanarak yapıldığını görür. Aklı ve vicdanı kör siyasete tutsak etmişse o adamın görme şansı yok. Hizmetlerimiz ortada. Bu hizmetlerimiz bizi hizmet üretmemekle eleştiren siyasilere ve siyasi çevrelere kapak olsun” diye konuştu.

En kısa sürede ilçelerin doğalgaza kavuşacağını açıklayan Uslu, kadınların doğalgaz kullanmanın konforuna erişeceğini sözlerine ekledi.

3 DakikadaTürkiye Gündemi!..
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam