Ünlü Sanatcı Alanson: Atatürk'ü seviyorum ama Peygamberime de aşığım!

Güncel 30 Temmuz 2018 07:39
Videoyu Aç Ünlü Sanatcı Alanson: Atatürk'ü seviyorum ama Peygamberime de aşığım!
A
a

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson Sabah gazetesine verdiği röportaj nedeniyle sosyal medyada linç ediliyor...

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson'un Sabah Gazetesi'ne verdiği bir mülakatta söylediği, "Peygamberime de aşığım, ne var bunda!" ifadeleri üzerine harekete geçen İslam düşmanları, sosyal medya üzerinden ünlü sanatçıya karşı kara propagandaya girişti.

"ATATÜRK'Ü SEVİYORUM, PEYGAMBERİME AŞIĞIM"

Alanson'un Göktaş'a verdiği mülakatta, "Atatürkü de seviyorum ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!" ifadeleri, sosyal medyadaki bazı muhalif kimliklteki isimleri öfkelendirdi, ünlü sanatçıya karşı kara propaganda başlatıldı.

Şarkıları ve bestelerinin yanında mütevazi ve ahlâklı yaşamıyla da halkın takdirini toplayan Alanson, Sabah'a verdiği mülakatta, Türkiye'nin çoğunluğunun Müslüman olduğunu ve Müslüman gibi yaşadığını söylemişti. Alanson'un bu sözleri üzerinden kara propagandaya girişen Müslüman düşmanları, ünlü sanatçıyı sosyal lince maruz bırakıldı.

"ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞU MÜSLÜMAN"

Mazhar Alanson, "Şarkı sözlerinizde binlerce düşünce göze çarpıyor. Kendi içi dünyanız olduğu kadar, etrafınızda akan hayatla ilgili de sözler yazıyorsunuz. Buradan hareketle soracak olursak, Türkiye'nin bugünkü durumu, yeni dönemi ve geleceği hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtta;

"Son dönemlerde kutuplaştık biraz tabii. Bunu çözmeliyiz. Türk insanını çok seviyorum. Başka bir örneğimiz yok dünyada. Dünya da bizim farklılığımızı anladı. Vesayet istemediğimizin farkına vardı. Üzerimizde bugüne kadar hep askerin baskısı vardı. Bu kalktı artık çok şükür. Hükümet bir şey yapardı. Askerin işine gelmez baskı yapardı. Ülke sağcı mı solcu mu belli değildi. Sol kalkarsa sol indirilir, sağ kalkarsa sağ indirilirdi. Seçimlerden sonra da, bu yeni dönemde de artık iyice ortaya çıktı ki, bu ülkenin çoğunluğu Müslüman ve Müslüman hayatı yaşıyor. Olayımız bu. Karşı tarafın kızmasının, dövünmenin alemi yok. Bu topraklarda o söyledikleri gibi ' laiklik de elden gitmez', gitmedi de. Kimse korkmasın. Ülkemizin gerçeklerini kabul edersek hepimiz daha mutlu olacacağız. Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam