22-28 Ekim arası haftalık burçlar

Güncel 23 Ekim 2018 09:06
Videoyu Aç 22-28 Ekim arası haftalık burçlar
A
a

Haftalık burç yorumları! (22-28 Ekim)...

İşte 22-28 Ekim arası haftalık burç yorumları...

KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; bir türlü çözüme kavuşturamadığın ne varsa, tekrar gündeminde…

Aniden çıkabilecek kavgalara dikkat!

İlişkilerde tutkulu olduğu kadar meydan okuma ve güç savaşları bu haftadan itibaren daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. İş yerinde insanlara senin hakkında kötü konuşmaları için malzeme vermemeye özellikle dikkat et. Bugünler ise senin için tutkularının peşine düşmenin günü.

Sabrın da bir sonu var ama…

Hafta sonu gelmeden 25 Ekim'de meydana gelen Dolunay uslu günlere işaret ediyor. Eğer sevgilinle önemli konuşmalar yapmayı planlıyorsan, bu döngüyü tercih et derim. Sevgili demişken; ikili ilişkileri, aşkı temsil eden konularda önemli karar aşamaları var.

İyi Haftalar…

BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; insan ne kadar kendi gerçeğinden kaçabilir sevgili Boğa burcu?

Bitmedi gitti şu aileyle ilgili meseleler…

Güneş zaten sabit etkideydi, 25 Ekim'de ise Dolunay aynı grupta meydana geliyor. Özellikle ailendeki kadınlarla yaşadığın fikir çatışmaları çoğalabilir. Evine yönelik ise lüks harcamalarda bulunabilirsin. Geçtiğimiz ay zaten çok fazla bütçenin dışına çıktın. Şimdi biraz daha hesaplı davranmanın sırası değil mi sence de? İhtiyaç alışverişine odaklanmak bugünlerde daha mantıklı olabilir.

“Ya tamam ya devam” deme zamanı şimdi…

Sarsılmış özgüvenin artık yerine geliyor. Uzun zamandır sevilmediğini, hak ettiğin ilgiyi görmediğini düşünüyordun. Özellikle evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcuysan artık duygularını açık etmenin tam zamanı! Ya tamam ya devam! Gerçeği önce kendine sonra birlikte olduğun kişiye söylemelisin.

İyi Haftalar...

İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; zamanın daha hızlı akmasını istiyorsun.

Gözlemle!

Plan-program yapma haftasında hiç değiliz! Bu yüzden arkadaşların ve yakın çevren sana kısa süreli küslükler yaşayabilir. Ancak tolere etmek için de hemen gönül almalara başlayabilirsin. Eski iş arkadaşlarından öğrendiğin bazı gelişmeler mutlu olmana neden olabilir. Yıllar önce sana yapılan haksızlığı görmeyenler bugün sana hak veriyor.

Yeni insanlara bir şans tanımalısın…

Her ne kadar hafta sonu yaklaşırken tatilin tadını çıkarmak için daha programlı hareket etmeye özen göstersen de, gökyüzü bu hafta pek izin vereceğe benzemiyor. 25 Ekim'de Ay, Boğa burcunda ve Dolunay meydana geliyor. Bugüne tamamlamak için bıraktığın işlerin varsa yine son dakika çıkan aksilikler yüzünden planların suya düşebilir.

İyi Haftalar…

YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; Dönüm noktası…

‘Uzun zamandır böyle huzurlu olmadım' diyeceğin günler kapıda!

Ekim bütünlüğü olan bir ay! 25 Ekim'de Dolunay, sabit burçta etkisini gösteriyor. Zaman zaman senin de kafanın dağılacağına işaret ediyor. Finansal şartlarınla ilgili gelişmeler, seni yanlış harcamalar yapmaya itebilir. Bozulan uyku düzenine kavuşabilir ve “Oh, uzun zamandır böyle uyumuyordum.” diyebilirsin. Beklemediğin telefon ya da mesajlar sık sık dışarıda zaman geçirmene neden olabilir.

Kim varsa hepsini geçmişin raflarına kaldırabilirsin.

İlişkisi olan veya evli olan bir Yengeç burçları; bu hafta tüm sorunları masaya yatıracakları günler yaşayacaklar. Özellikle evlilik kararı alan Yengeç burçları kararlılıklarını gözler önüne sererken, ilişkisi yeni başlayanlar ise arada kaldıklarını hissettirecekler.

İyi Haftalar...

ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; duyguların nihayet sana özgürlüğünü geri veriyor…

Şartlarını korumaya başarabilirsin.

Bugün insanın derdi de dermanı da yine insan. İletişim kurmaya çalışırken çevrendeki kişilerin aceleci davranması hatta seni dinlememesi sinirlerinin gerilmesine neden oluyor. Gelişmeler özellikle aşk hayatına, evliliğine damga vuracak. Çünkü her zaman orta yolu bulmaya çalışan tavrından eser kalmayacak.

Her şeyi, herkesle konuşma…

25 Ekim Dolunay sabit burçta meydana geliyor; seni isteklerinle ve şartlar arasında ikilemde bırakıyor. Bugünlerde kafandan çok şey geçiyor biliyorum. İkili ilişkilerinde bu döneme kadar gözlemlediğin konuları masaya yatıracaksın. Evli veya ilişkisi olan bir Aslan burcuysan bu süreçte oldukça ciddi yaklaşımlar içinde bulunabilirsin. Eğer geçmişini bir türlü düzenleyemeyen biriyle birlikteysen bu sürüncemedeki ilişkiyi kalbinden söküp atabilirsin.

İyi Haftalar...

BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; toparlayıcı faktör sen olabilirsin.

Zamana mı yoksa geleceğe mi tutunmak.

Güneş bu haftanın ilk yarısında su burcunun sabitinde yer alacak. Sende etkisini en yakın hissedenlerden birisi olacaksın. İdealistliğini, işini, romantizmi ve aşkı da yanına alarak Kasım ayına çoktan başlangıç yaptığını hissetmen normal… İlişkilerde oluşacak hassasiyete dikkat çekiyor gökyüzü. Eşinle ya da sevgilinle ilişkilerini toparlaman gereken bir dönem yaşayacaksın.

Kararsızlıklar seni yoruyor.

Bu yılın başından beri yaşadığın finansal sıkıntılar bu ay senin yakanı pek bırakmadı. Sabit burçta Dolunay meydana gelirken maddi konularda güvence ön planda olacak. Yeni bir ay gelirken farklı arayışlardaki iş bağlantıların ve yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecek. Hafta sonu iletişimde öncelik sıralamaları belirlemek açısından sana bazı fikirler ve dersler vermeye başlayabilir.

İyi haftalar...

TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; önemli olan karşına çıkan durumları iyi değerlendirmen.

Kariyer yaşamında önemli adımlar…

23 Ekim'de Güneş su burcu sabit etkiye teslim oluyor. Kalabalık bir gündeme hazır olmalısın. İşlerin yoğunluğu ve kalabalık durumu, çevreni ve iş arkadaşlarını da ilgilendiriyor. Bazen karar vermekte sıkıntı çıkar ya, işte tam böyle bir noktada olabilirsin. Özel işlerin konusunda bireysel hareket etmek isteyebilirsin.

Bu hafta gezegenler ‘beni ve çevremi değiştirmedi' diyemezsin.

Duyacağın, göreceğin her türlü şey seni tarih kitapları okumaya teşvik edebilir. Aynı zamanda internet bağlantısı ve sosyal medya gibi çok sık kullandığın alanlardan biri ise gün içinde sık sık aksaklıklar yaşayabilirsin. Hayatının adım adım değiştiğini görmen seni cesaretlendirsin. Yeni bir iş, yeni bir şehir, hatta belki evlilik ya da boşanma! Kısacası hayatındaki bazı noktalara yön vermek isteyebilirsin.

İyi Haftalar...

AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; çevrendeki haksızlıklara karşı sessiz kalma ve hakkını ara.

Sabrın sonu ferah yollara çıkar!

Haftanın ilk günlerinde bir Güneş gibi parlıyorsun. Burcunda yükselen Güneş bir ay boyunca seninle birlikte olacak. Venüs ve Merkür'ün handikaplarını aşabilirsen iş, kariyer, kişisel gelişim, bireysel tercihler için güzel dönemleri işaret edecek. Dengeli ilişkiler kurmak istiyorsun özellikle otoriter kişilere güven duyma ihtiyacı duyabilirsin.

Yalnız kalmaya çok ihtiyacın var.

Sevgilisi olan Akrep burcu, sevdikleri insanın ailesindeki erkeklerle ilgili haberler alabilirler. Her ne kadar olaylara dâhil olmak istemesen de kontrolsüz giden konuşmaların içinde bulabilirsin kendini. Öfke kontrolü yapmaya özen göstermeni öneririm. Merkür'ün konumu iletişimde gergin ve duygusal bir ruh halinde olmana neden olacak. Dolunay karşıt burcunda yer alırken ilişkiler adına karar vermen kolaylaşabilir.

İyi Haftalar...

YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; her şeyde bir hayır vardır sözünü bugünlerde çok sık tekrarlıyorsun.

Kendine güvenmelisin.

23 Ekim'de Güneş'in, Venüs'ün ve Merkür'ün sabit burçta olması; kendine olan güvenini tazeleyeceğini işaret ediyor. Geçmiş günlerde inatlaştığın konularda haklı olduğun ortaya çıkabilir ve kırgınlık yaşadığın insanların geri dönüşlerine şahit olabilirsin. Özellikle de kardeşlerinle ya da sana çok yakın olan insanlarla yapacağın seyahatler ve organizasyonlar seni kendine getirecek.

Hatıraları silmek o kadar kolay mı?

25Ekim'de meydana gelen Dolunay muhakeme gücünü tetikleyecek. İlişkiler konusunda kendini sorgulamaya başlayacaksın. Eğer boşanmış ya da ilişkisi bitmiş bir Yay burcuysan bu dönemde geri dönüşler yaşayabilirsin. ‘Nerede hata yaptım.', ‘Onun hataları vardı!', ‘Sonuna kadar direndim mi?' gibi düşüncelerin içinde boğulabilirsin.

İyi haftalar...

OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; kendine belli konularda çeki düzen vermek isteyebilirsin.

Aklımda deli sorular…

25 Ekim'de sabit burçta meydana gelen Dolunay seçici davranmanı sağlıyor. Sana güven veren insanlarla bir arada hareket etmek isteyebilirsin. Geçmiş ilişkilerindeki insanların seninle bir şekilde iletişime geçmesi seni bir hayli şaşırtabilir. Hiç tarzın olmadığı halde bir anda seni eski sevgiline döndürebilir!

Ufak bir not…

Bu birkaç ay aile bireylerinin, özellikle de varsa eğer kardeşlerinin, sorunları gündeminde yer alacak. Onların koşullarına ve iş konularına yardımcı olabilirsin. Sağlıkları ile bizzat ilgilenmek isteyebilirsin. Takım oyunu, ortaklaşa işler ilgini çok fazla çekecek.

İyi Haftalar...

KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; Kova burcu olmanın en zor sürecini geride bıraktın: Derin bir nefes aldırıyorsun.

Kim rekabeti hak ediyor?

Yılın ikinci yarısı asıl şimdi başlıyor dediğimiz tarihler senin için de geldi çattı. Ekim ayının son haftası olan bugünlerde birkaç gezegen gibi Güneş'te sabitleniyor. İkili ilişkilerini, ortaklıklarını etkileyen bu kavuşum ruh halinde dalgalanmalar, sabırsızlık, merak gibi duyguları da tetikleyebilir. Sevgilisi olan bir Kova burcuysan onun isteklerine ve beklentilerine karşı toleranssız bir yaklaşım sergileyebilirsin.

Kararlarına herkes anlayış gösteremeyebilir!

Hafta ortasına geldiğinde 25 Ekim'de Dolunay sabit burçta meydana geliyor. Aile konularını gündeme getirirken alınması gereken ortak kararlara vurgu yapabilir. Taşınma, mekân değişimi, eşyaların düzenini değiştirmek ön planda olacak. Aynı zamanda aileden kalan mirası ya da herhangi bir alım-satım gelirini bölüştürmek, kardeşlerin arasında paylaştırmak zorunda kalabilirsin.

İyi Haftalar...

BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU (22-28 EKİM)

Bu haftanın gündemi; ne kadar çok detaya sahip, uğraştırıcı bir sürecin içinde olduğunu biliyorsun.

Çabanın en keskin sürecinden geçiyorsun.

. Bu hafta kendini dinlemek, kendi haline kalmak isteyeceksin ancak bu o kadar kolay olmayacak. Etrafında gerçekleşecek olaylar silsilesine hazır ol!

İhmal ettiğin konular başını ağrıtabilir…

Gökyüzü bu haftanın rengini henüz haftanın ilk günlerinden belli etmeye başlıyor. Ekim ayı sabit etki havası demek, 23 Ekim'de Güneş sabit etkide ilerliyor. Bugünlerde, en azından evden, iş yerinden çıkarken, her şeyi iki kez kontrol etmelisin. Eğer istersen, olumsuzlukları yeniden şekillendirebilirsin.

İyi Haftalar..

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam