Üniversite Güreş Heyetinden Gül’e Ziyaret

ÇORUM 24 Ekim 2016 22:18
Videoyu Aç Üniversite Güreş Heyetinden Gül’e Ziyaret
Kız meselesinde dolayı bıçakla İki kişi yaralandı
A
a

24-29 Ekim 2016 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenecek olan 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası heyeti Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Çorum’da düzenlenecek olan 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’na vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini ifade eden Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Faruk Yamaner, burada destek olmaktan ziyade aynı zamanda çok güzel bir belediye- üniversite iş birliğinin sergilendiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Müsabaka süresince ilimize gelen konukları Çorum’a yakışır bir misafirperverlikle karşılayarak Çorum’dan hoşnut ayrılmalarını sağlayacağız. İnşallah güzel bir organizasyon olacak, hepiniz şehrimize hoş geldiniz.” dedi.

Ziyarete, Uluslararası Güreş Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Rodica Yakşi, Uluslararsı Üniversite Sporları Federasyonu(FISU) Asbaşkanı Leopold Senghor, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu(TÜSF) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, FISU Güreş Teknik Komite Başkanı H. İbrahim Cicioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, TÜSF Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Murat Aslan, Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Faruk Yamaner ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan katıldı.

Kız meselesinde dolayı bıçakla İki kişi yaralandı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam