Ulaş AŞ'de Yönetim Değişti

ÇORUM 2 Temmuz 2018 00:50
Videoyu Aç Ulaş AŞ'de Yönetim Değişti
A
a

Şirkette kayyum olarak görev alan Çorum Barosu Avukatlarından Derya Öztekin başkanlığında yapılan Çorum Ulaş Taşımacılık İnşaat Taahhüt Tic. ve San. Aş’nin genel kurulu yapıldı..Corum Ulaş A.Ş. Kayyum denetiminde yapılan seçimi Arap Ballı, ve ekibi kazandı...


Haber merkezimize gelen ilk gelen bilgiler...

Corum Ulaş A.Ş. Kayyum denetiminde yapılan seçimi İsmail Hakkı Melendiz yönetimi kaybeden taraf oldu. İsmail Hakkı Melendiz,Mustafa Uzan, Seyit Ahmet Bolat,Arif Kasmer, Bektaş Yavuz, Adem Dinç, kaybetti. Kazanan taraf Arap Ballı, Reşat Şen,Adnan Cıdık,Sinan Uslu,mustafa Emiroğlu kazandı. 46 araç 123 ortaktan oluşan Özel halk Otobüsü yapılan seçimde Çorum'un Ulaşım hizmetini Arap Ballı ve ekibi oldu.


 

Çorum Ulaş Taşımacılık İnşaat Taahhüt Tic. ve San. Aş’nin ortakları arasında yer alan 24 kişi 16 Şubat 2018 tarihinde noter ihtarnamesi aracılığıyla mahkemeye şikayette bulunarak genel kurul seçimi çağrısında bulunmuştu.

ULAŞ AŞ.'YE MAHKEME KAYYUM ATANIŞTI

Mahkeme şikayetçileri haklı buldu. Mahkemeye ulaşan ihbarnameyi değerlendiren Çorum Asliye Hukuk Mahkemesi, Türk Ticaret Kanunu’nun 412. Maddesi gereğince kesin olmak üzere Çorum Ulaş Taşımacılık İnşaat Taahhüt Tic. ve San. Aş’ye kayyum atanmasına karar vermişti. Şirkete kayyum olarak ise Çorum Barosu Avukatlarından Derya Öztekin başkanlığında yapılan Çorum Ulaş Taşımacılık İnşaat Taahhüt Tic. ve San. Aş’nin genel kurulu yapıldı..

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam