UĞUR IŞILAK KONSERİ İPTAL

12 Mayıs 2015 17:17
Videoyu Aç UĞUR IŞILAK KONSERİ İPTAL
A
a

UĞUR IŞILAK KONSERİ İPTAL 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü düzenlenecek mitinge katılacak Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasından önce Uğur IŞILAK konser vermesi planlanıyordu.Sanatcı Işılak Miting saatinin değişmesi nedeniyle sanatçı Uğur Işılak başka bir programa katılacak.

7 Haziran seçimleri öncesi Başbakan Davutoğlu, miting programları kapsamında 20 Mayıs’ta Çorum’a gelecek. Davutoğlu, Abide Meydanı’nda saat 14.00′da vatandaşlara hitap edecek.
20 Mayıs 2015 Çarşamba günü düzenlenecek mitinge katılacak Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasından önce konser vermesi beklenen sanatcı Işılak Miting saatinin değişmesi nedeniyle sanatçı Uğur Işılak başka bir programa katılacak.  


AK Parti'nin seçim müziği Dombra'yı uyarlayarak bir dönem adından sıkça söz ettiren Uğur Işılak aslında pek çok parti için marş kıvamında şarkılar yapmış bir müzisyen.

Uğur Işılak kimdir


Aynı zamanda 2002 yılında CHP'nin yurt gezilerinde kullandığı ''Haydi Anadolu'' şarkısı, söz yazarı ve bestecisi olan sanatçı Uğur Işılak tarafından partiye hediye edilmişti.




 

PEK ÇOK PARTİ İÇİN ŞARKI YAPTI



Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Uğur Işılak

Seçim süresince Ak Parti'nin meydanları coşturan şarkılarına imza atan Uğur Işılak, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı oldu. Bugün açıklanan kesin listeyle İstanbul 3. Bölge 9. sıradan adaylığı kesinleşti.Uğur Işılak

2002 yılında Saadet Partisi için hazırlanan 'Saadet Şarkıları' adlı albüm için de şarkılar yapmış, albümün yapımını da kardeşi Murat Işılak üstlenmişti.

UĞUR IŞILAK KİMDİR?

Uğur Işılak 1971 yılında Almanya’da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise tahsilini Almanya’da tamamlayan Uğur Işılak, eğitimine edebiyat fakültesinde devam etti. İlk şiirini 8 yaşında yazdı. 10 yaşında ağabeyinden bağlama çalmayı öğrendi. 12 yaşından itibaren Avrupa’nın muhtelif yerlerinde konserler vermeye başladı.

Yaklaşık 25 yıllık sanat hayatında sözü ve müziği kendisine ait 400’e yakın eseri var.  Eserlerinin müzik yönetmenliğini ve tonmaister'liğini üstlenen sanatçı, 1999 yılında “Dönen Alçak Olsun” albümüyle müzik alanına iddialı bir giriş yaptı. Daha sonra Canın Olayım, Yıldırım gibi, Gelsen de bir Gelmesen de, Tek Seni Sevdim, Haydi Anadolu gibi daha bir çok sevilen eserlerin bulunduğu albümlerini yayınladı.

Uğur Işılak, 2008 – 2010 yılları arasında Atv Avrupa kanalında “Yıldırım Gibi” daha sonra“Söz pazarı” ve TRT Haber kanalında “Yeni Şeyler Söylemek lazım” isimli programlar da yaptı.



ÇORUM AK PARTİ MİTİNGİNDE SÜPRİZ GELİŞME

Özel Haber / E. Şimşek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 20 MAYIS saat 14:00 alındı

 
ÇORUM AK PARTİ MİTİNGİNDE SÜPRİZ GELİŞME

 

11 Mayıs 201513:43
-A
 

+A

 



AK Parti'den alınan bilgiye göre; Başbakan Prf.Dr Ahmet Davutoğlu 20 Mayıs Çarşamba günü Çorum'da yapacağı miting tarihi  aynı sadece saat değiştiği saat 14: 00'de  Başbakan Davutoğlu  Çorum mitingi sonrası Yozgat'a gidecek....

13.Mayıs Çarşamba günü Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan




15- Mayıs  Cuma Adalet Bakanı Bekir Bozdağ




E.Şimşek :Haber 

ÇORUM AK PARTİ, SEÇİM MİTİNGLERİ İÇİN TIR HAZIRLADI.
ÇORUM'DA BU BİR İLK 
AK Parti, seçim mitinglerinde kullanılmak üzere Seçim meydanlarında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşacağı ve gazetecilerin görev yapacağı TIR'lar, güneşin açısına göre miting meydanına karşılıklı yerleştirilecek. 7 Haziran seçimlerine hazırlanan AK Parti, seçim meydanlarında bir ilke imza atacak.








Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam