UÇUŞ SAATLERİ DEĞİŞTİRLMELİ

16 Eylül 2014 02:53
Videoyu Aç UÇUŞ SAATLERİ DEĞİŞTİRLMELİ
A
a

Türk Hava Yolları’nın Amasya-Merzifon-İstanbul hattında uçuş saatlerini değiştireceği söylentisi hem vatandaşlar hem de iş çevrelerinde ciddi itiraz geldi.

Edinilen bilgilere göre, Türk Hava Yolları 1 Kasım 2014 tarihinden itibaren sabah saat 05.55 olan Merzifon-İstanbul uçuş saatini 18.30, İstanbul Atatürk Havaalanı’ndan saat 23.20 olan Merzifon’a uçuş saatini ise 16.10 olarak belirledi. Yeni saat traifesi hayata geçirilirse sabah İstanbul’a gidip gece dönme imkanı ortadan kalktı.

Sistemde yeni saat tarifesi var’

Konuya ilişkin bilgi aldığımız Yudum Turizm THY Acentesi Fatih Çiçek, THY’nın İstanbul-Merzifon hattında uçuş saatlerini kesin olarak değiştirdiğine yönelik bir bilgi verilmediğini, ancak sistemde yeni düzenlenen saat tarifesinin görüldüğünü söyledi.

İşadamları memnun değil

THY’nın bugüne kadar sabah saat 05.55’de Merzifon-İstanbul, aynı gün akşam saat 23.20’de İstanbul-Merzifon uçuşlarını yaptığını hatırlatan Çorum iş alemi ise, yeni saat uygulamasının insanları İstanbul’da bir gece konaklamaya mecbur bıraktığını söyledi.

Günü birlik olmalı

İstanbul’a günü birlik fuarlara gittiklerini belirten işadamları, gündüz fuarı gezip gece Çorum’a tekrar döndüklerini ifade etti.

İşadamlarının İstanbul’da bir günde işlerini halledip dönebildiğini aktaran iş alemi, yeni saat tarifesine kesinlikle karşı olduklarını dile getirdiler.

‘THY’nin anketleri yanlış’

Türk Hava Yolları’nın yeni saat uygulaması ile ilgili yaptığı anketleri gerekçe gösterdiğini öğrendiklerini belirten işadamları, Çorumlu’nun genel olarak sabah saat 05.55 olan uçuş saatinin bir saat ileri alınmasını istediğini, bunun dışında herhangi bir talebi bulunmadığını belirterek, “ THY yaptığ ıanketleri yenilerse veya tekrarg özden geçirirse iyi olur” diye konuştular.

TSO’nun da bilgisi var

Bu arada yeni saat uygulamasına ilişkin itirazların Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iletildiği öğrenildi.





Kaynak: http://www.corumhakimiyet.net
Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam